web analytics
facebook snooze

Facebook: binnenkort kunnen we voorkomen dat onderwerpen worden geplaatst die we niet leuk vinden

Facebook heeft een interessante nieuwe functie geformaliseerd, waardoor we rustiger kunnen leven minuten van de dag waarin we het voeden van het sociale netwerk. In feite komt er de mogelijkheid van "dempen"Bepaalde berichten met het onderwerp wachtwoord chiave dat we zullen kiezen. Stel je een feed voor zonder spoilers van je favoriete tv-serie!

Snooze op Facebook: eindelijk kun je de berichten over de onderwerpen die we niet willen zien en lezen, tot zwijgen brengen

facebook snooze

Facebook Snooze zal ons toelaten om de te kiezen trefwoord van (niet) interesse en vanaf dat moment hebben we er een 30 dagen pauze op alle berichten over dat specifieke onderwerp. Een beetje zoals we nu doen wanneer ik wil Een profiel "zwijgen", alleen dat we in dit geval niet over gebruikers praten, maar over onderwerpen.

Lees ook: Facebook: er komt een "verborgen" luistertechnologie via smartphone

Het maakt niet uit of de oorsprong van het bericht een privé, openbaar profiel, een Facebook-pagina of een advertentie is. Eenvoudig, we zullen op geen enkele manier meer gestoord worden en de voordelen zullen veel zijn. In feite zullen we de mogelijkheid hebben om met onze feed te communiceren zonder risico te lopen spoilers van welke aard dan ook of we kunnen altijd voorkomen dat we over bepaalde onderwerpen lezen. Het is duidelijk dat het gebruik van Facebook Snooze wordt door de gebruiker bepaald. Momenteel is de functie nog steeds actief testfase en het is niet bekend wanneer het zal worden vrijgegeven.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
facebook
Apple: gedurende 90 dagen kunt u Final Cut Pro en Logic Pro X proberen