pokémon quest banner

Nintendo Switch: Pokémon Quest is officieel in de eShop

vandaag Nintendo praat opnieuw over Pokémon zoektocht. De mogelijkheid om vandaag geformaliseerd te zijn hier bij de eShop di Nintendo Switch, helemaal gratis.

Pokémon Quest en ook voor Nintendo Switch komen binnenkort ook voor mobiele apparaten

In aanvulling op de officiële lancering op het platform eShop voor Nintendo Stap over voor slechts, in feite een spel met i Piccoli Pokemon, deze keer in kubieke versie zal het binnenkort ook worden gelanceerd Android ed iOS, respectievelijk omhoog Play Store ed app Store. De game heeft de neiging om op dezelfde manier te zijn gestructureerd, met alleen de variant van de functies die toegankelijk zijn via het touchscreen. De esthetiek blijft ook hetzelfde, vergelijkbaar met Minecraft. De gameplay, voor Nintendo Stap over voor slechts en de mobiele varianten, zullen plaatsvinden binnen de Tumblecube Island.

De dynamiek zal vooral betrekking hebben op de verkenning van het eiland, de mogelijkheid om te vechten en kampen op te zetten in specifieke gebieden. de Pokémon beschikbaar zijn die van de eerste versies (Rood e Blauw) vertrekken om te veronderstellen dat alles plaatsvindt in de regio Kanto. De game richt zich op het gebruik 3 Pokemon, uitwisselbaar met andere gevangen. Bovendien zal er in de mobiele variant de mogelijkheid zijn online tegen andere coaches te vechten en zal de mogelijkheid van aankopen in de app worden geïmplementeerd, zelfs als de hier het zal gratis zijn. Pokémon Quest zal voorafgaan Let's Go, Pikachu! e Let's Go, Evee! die het drieluik dat is gelanceerd, voltooit 2018.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.