Samsung profiteert eerste kwartaal 2018

Samsung: Samsung Galaxy Watch en Samsung Galaxy Fit-merken geregistreerd

Nieuws komt van het Amerikaanse octrooibureau, waar het lijkt dat Samsung de handelsmerken van heeft gedeponeerd Samsung Galaxy horloge en Samsung Galaxy Fit. Op een markt die dikker wordt, we wachtten allemaal op de volgende Gear 4, maar de indicatie vanUSPTO suggereert dat de nieuwe draagbaar kan met een andere naam komen.

Samsung met de patenten van Samsung Galaxy Watch en Samsung Galaxy Fit zou een koerswijziging op de markt suggereren

In dit geval hebben we het over een verandering van aanpak met een goede reden. in werkelijkheid Samsung gebruikt het handelsmerk regelmatig melkwegechter altijd gekoppeld aan smartphones en tablets. Het nieuws verbaast omdat het Koreaanse bedrijf de afgelopen jaren heeft geprobeerd wearables aan het merk te koppelen GEAR. Wat zou deze verandering kunnen betekenen? In theorie zou men zich kunnen voorstellen om de lijn te verlaten ten gunste van de goedkeuring van alle producten van de verschillende lijnen, onder de bekendste naam van Galaxy. Het is duidelijk dat het indienen van het merk ook een strategische zet kan zijn, om eventuele administratieve haperingen die later kunnen ontstaan ​​te voorkomen.

Dit is inderdaad niet de eerste keer dat Samsung registreer het merk Galaxy horloge en Galaxy Fit. Beide namen zijn geregistreerd in de 2013 en 2011. Sindsdien zijn de geregistreerde handelsmerken door het bureau als 'verlaten' beschouwd vanwege het gebrek aan tijdige reacties van het bedrijf. Zoals we toen hebben gezien, is het mogelijk dat de verhuizing van Samsung is alleen strategisch.

Waarschijnlijk een keuze die is ontworpen om te beschermen, ongeacht de naam van de bekendste lijn. Dat gezegd hebbende, moeten we in het licht van deze documenten daarom niet zeker de nieuwe namen van de wereable. Integendeel, het lijkt erop dat we alles kunnen verwachten, zoals we de afgelopen jaren hebben gezien. Dit nieuws draagt ​​in ieder geval bij aanhype thuis wachten op de volgende smartwatch Samsung.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Samsung Galaxy Note 20: beste hoezen, films en accessoires