Netflix-update voor Android

Netflix voor Android is bijgewerkt: nieuwe besturingselementen voor de videospeler

Netflix voor Android updates en introduceert een videospeler controlesysteem absoluut gemakkelijker te gebruiken. Op dit moment is de update alleen beschikbaar voor het groene robot-besturingssysteem. Hoewel sommige iOS gebruikers hebben verklaard dat ze de nieuwe bedieningselementen al hebben ontvangen. Waarschijnlijk de de uitrol is al begonnen.

Netflix voor Android: hier zijn de nieuwe bedieningselementen voor de speler, waardoor deze erg op YouTube lijken

Netflix-update voor Android

De nieuwigheden geïntroduceerd met de applicatie-update maken Netflix lijkt meer op YouTube vanuit het oogpunt van de bedieningselementen van de videospeler. Nu zijn de knoppen geplaatst in het midden van het display en niet hieronder, waar in plaats daarvan drie zeer nuttige kaarten zijn. Dit is de lijst met episodes, le audio- en video-instellingen en de knop om naar over te schakelenvolgende aflevering. Verder is het nu mogelijk om over te schakelen naar volledig scherm modus gewoon als een dubbele tik.

Lees ook: Netflix: desillusie onderweg, de serie geanimeerd door het genie van Matt Groening

Als u een regelmatige gebruiker van de YouTube-applicatie voor Android bent, merkt u niet anders dan de gelijkenis van de nieuwe Netflix-bedieningsinterface.

Lees ook: Netflix: meerjarige samenwerking met Obama klaar

Het is echter zeker een eigenschap positief. In feite is het dat nu eenvoudiger en intuïtiever gebruik het platform van je Android-smartphone.