Chromebook met 4K-resolutie binnenkort beschikbaar

Er zou een nieuwe Chromebook met 4K-display komen

Een nieuwe Chromebook met 4K-display kan heel snel worden gepresenteerd. Het nieuws zou komen Reddit en de bron zou de code zijn van Chromium OSof het besturingssysteem waarmee de draagbare computers in kwestie zijn uitgerust.

Zou een Chromebook met 4K-weergave zinvol zijn?

Chromebook met 4K-resolutie binnenkort beschikbaar

Absoluut een 4K-scherm hoge resolutie is altijd leuk om naar te kijken, maar je weet niet hoeveel gevoel het eigenlijk zou kunnen hebben op een Chromebook. Notoir is dat in feite laptops gewijd aan maximale mobiliteit en de cloud. Handig om op internet te surfen, nieuws te lezen, te schrijven, naar muziek te luisteren en naar bepaalde inhoud te kijken. Hier misschien de bloei van multimedia-inhoud het is misschien het enige kenmerk dat betekenis kan geven aan een dergelijk scherm met hoge resolutie

Lees ook: Google Assistant kan binnenkort op Chromebooks arriveren

Chromebook met 4K-resolutie binnenkort beschikbaar

Volgens wat voortkwam uit de code van Chromium OS, de codenaam van de buurman Chromebook zou Atlas. Verder lijkt het erop dat Google bereid is om dit te doen verzend meer dan één apparaat:

  • Meowth, Nautilus e Nami met schermen met resolutie 2400 x 1600 pixels;
  • een "Afneembaar”(De codenaam zou precies dat zijn) met resolutieweergave 1536 x 2048 pixels.

Kortom, het lijkt erop dat Big G gaat terugbrengen van de familie van de Chromebookbovendien nooit door ons in Italië verspreid. Als de keuze voor het streven naar een dergelijke hoge schermresolutie een winnaar is, kan alleen de tijd dit onthullen.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.