Viper4Android Oreo Android 8 gids

Android Oreo: installeer Viper4Andorid en verbeter de audio | Help

Viper4Android het is waarschijnlijk een van de audio-equalizer het meest bekend en gewaardeerd in de mobiele ruimte, zeker een van de meest gewaardeerde mods van muziekliefhebbers. In deze gids laten we u zien hoe u de audiokwaliteit van uw Android Oreo-apparaat kunt verbeteren door deze krachtige en veelzijdige geluidsequalizer te installeren.

Installeer Viper4Andorid en verbeter het geluid op Android Oreo | Help

U moet de procedure hebben om de procedure uit te voeren TWRP-herstel geïnstalleerd op de terminal en geniet van de root-machtigingen. De gids, gezien de enorme versnippering van de Android-wereld, mogelijk niet compatibel met alle apparaten momenteel op de markt maar is getest op OnePlus 3-3T, OnePlus 5-5T, pixel, pixel XL, pixel 2, Pixel 2XL en op verschillende apparaten Samsung, allemaal uitgerust met het besturingssysteem Android 8.0 Oreo. Verder zullen we tijdens de tutorial moeten instellen SELinux naar Toegeeflijk.

modding android adb fastboot

Nadat u de installatieprocedure hebt voltooid, kunt u alle functies van dit zeer nuttige hulpmiddel gebruiken en, op basis van uw koptelefoon op het apparaat, equalisatie en effecten instellen om een ​​geluid te verkrijgen weerspiegelt uw persoonlijke smaak.

Installeer Viper4Android op Oreo: de complete gids

BELANGRIJK: De procedure die wordt beschreven in deze handleiding bevat complexe bewerkingen die, indien onjuist uitgevoerd, uw apparaat kunnen beschadigen. We raden aan het alleen uit te voeren door gebruikers die goede ervaring hebben opgedaan met Android modding. Het personeel van GizChina.it en GizBlog.it kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade aan het apparaat.

GizChina-forum

Je kunt de complete gids vinden op het forum van onze dubbele portal GizChina.it (Android-gedeelte). We nodigen u ook uit om deel te nemen aan de discussie en op de hoogte te blijven van updates over de procedure.

Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.