web analytics
europe-logo

In de 2018 via geo-blocking: gratis online markt in Europa

Zelfs als op politiek niveau de situatie niet tot de meest optimistische behoort, in Europa handel streeft naar continentale eenwording. Na deafschaffing van roaming, nog een nieuwigheid gaat het revolutionair veranderen online markt. Na de stemming op 6 van februari, de Europees Parlement heeft besloten om het geo-blocking.

Binnen de 2018 zijn we vrij om te kopen bij elke online winkel in Europa

Europa

Wat is geoblocking?

Minstens één keer ben je misschien op één beland Europese online winkel, die een product willen kopen en erachter komen dat dit naar verwachting niet wordt verzonden naar Italië. Of u wilt bijvoorbeeld kopen van een Duits e-commerceplatform, maar worden doorgestuurd naar uw Italiaanse tegenpartij. Hier is dit de geo-blocking.

Naar aanleiding van de beslissing van het Europees Parlement zal dit systeem de komende maanden worden afgeschaft. De vervaldatum is ingesteld op December 2018, hoewel mogelijke uitbreidingen niet moeten worden uitgesloten. Dit geldt ook voor betalingen met een creditcard, omdat sommige winkels tegenwoordig vereisen dat een kaart in hetzelfde land wordt gebruikt.

Welke producten zullen niet langer worden onderworpen aan geoblocking?

Deze wijziging is van invloed op veel productcategorieën, zelfs als er geen uitzonderingen zijn. We kunnen bijvoorbeeld vrij kopen materiële goederen (consumentenelektronica, kleding, huishoudelijke artikelen, enz.) e ontastbaar, zoals online domeinen en cloudservices.

Integendeel, het Europees Parlement heeft zich nog niet uitgesproken over kwesties als producten audiovisueel en / of auteursrechtelijk beschermd. Het is bijvoorbeeld nog niet duidelijk hoe het gebruik van streamingplatforms zal worden gereguleerd.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
apple macbook air 2020
Apple MacBook Air 2020: hier is de eerste demontage van iFixit