modding android adb fastboot

ADB en fastboot-installatieprogramma: hier is de erfgenaam van het 15 seconden-installatieprogramma | Help

Iedereen die ooit geïnteresseerd is modding op apparaten Android zal zeker hebben gehoord ADB e fastboot. We hebben het over twee fundamentele instrumenten voor veel van de meest voorkomende en wijdverbreide procedures. Het nieuwe ADB en fastboot installer, ontwikkeld door mauronofriostelt u in staat om deze software in een paar stappen op elke Windows-pc te installeren en de erfenis van de beroemde maar verouderde (en niet langer ondersteund) 15 seconden installatieprogramma.

ADB en fastboot-installatieprogramma: hier is de erfgenaam van het 15 seconden-installatieprogramma | Help

De nieuwe ADB en fastboot installer 1.0.3 lost verschillende bugs uit vorige releases op die het in sommige gevallen onmogelijk maakten om te installeren of een storing veroorzaakten in de aanwezigheid van meerdere harde schijven op de pc. Op de voorkant van de nieuwe functies vermelden we in plaats daarvan de volledige compatibiliteit met PowerShell.

adb fastboot installateur powershell

Vanzelfsprekend zijn de gereedschappen, zoals altijd beschikbaar vanaf de opdrachtregel, beschikbaar systeem breed op uw computer, bijgewerkt naar de nieuwste versie van de Android SDK e verenigbaar met alle meest recente versies van Windows.

ADB en fastboot installer: de complete gids

BELANGRIJK: De procedure die wordt beschreven in deze handleiding bevat complexe bewerkingen die, indien onjuist uitgevoerd, uw apparaat kunnen beschadigen. We raden aan het alleen uit te voeren door gebruikers die goede ervaring hebben opgedaan met Android modding. Het personeel van GizChina.it en GizBlog.it kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade aan het apparaat.

GizChina-forum

Je kunt de complete gids vinden op het forum van onze dubbele portal GizChina.it (Android-gedeelte). We nodigen u ook uit om deel te nemen aan de discussie en op de hoogte te blijven van updates over de procedure.

Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.