altijd aan

Schakel "Always On Display" in op alle smartphones met Oreo

Altijd Op Display, Moto Display en vele andere namen zijn gegeven aan een functie die even eenvoudig als nodig en nuttig is. Het vermogen om het te hebben scherm altijd aan om toegang te krijgen tot informatie zoals uur, datum en alle meldingen aanwezig op de smartphone. De Always On Display heeft de laatste tijd ook de aandacht getrokken van de community van modding, die een manier heeft gevonden om deze functie naar alle apparaten te brengen Oreo!

Schakel "Always On Display" in op alle Oreo-apparaten

Deze implementatie van de Always On Display is daarop gebaseerd ontwikkeld door Google voor zijn Pixel 2 en kan op de meeste apparaten worden ingeschakeld op basis van Android 8 Oreo. Natuurlijk, gezien de grote verscheidenheid aan firmware en apparaten, kunnen de medewerkers van GizBlog.it de perfecte werking van de mod niet verifiëren en garanderen op alle smartphones op de markt.

Altijd te zien

De mod is ook gebaseerd op onderlaag, waarvoor de voorwaarden i root-machtigingen en een ROM compatibel met deze software. Vergeet ten slotte niet dat het gebruik van de functie kan hebben negatieve effecten op autonomie van het apparaat en wordt in het bijzonder niet aanbevolen voor apparaten zonder een display met technologie OLED.

Altijd te zien op Oreo: de complete gids

BELANGRIJK: De procedure die wordt beschreven in deze handleiding bevat complexe bewerkingen die, indien onjuist uitgevoerd, uw apparaat kunnen beschadigen. We raden aan het alleen uit te voeren door gebruikers die goede ervaring hebben opgedaan met Android modding. Het personeel van GizChina.it en GizBlog.it kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade aan het apparaat.

GizChina-forum

Je kunt de complete gids vinden op het forum van onze dubbele portal GizChina.it (Android-gedeelte). We nodigen u ook uit om deel te nemen aan de discussie en op de hoogte te blijven van updates over de procedure.

Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.