modding android adb fastboot

Verwijder de schermvergrendel PIN na een Nandroid | reset Help

Liefhebbers van modding weet goed welk comfort wordt geboden door nandroid Backup, vooral handig voor degenen die vaak van ROM veranderen, maar de mogelijkheid willen behouden om terug te gaan. Deze specifieke back-ups worden uitgevoerd door aangepaste herstel (CWM of TWRP) en sta het toe herstel het volledige Android-systeem, apps en instellingen inbegrepen, maar kan leiden tot problemen wanneer u vergeet om de pincode, het wachtwoord of de vingerafdruk te verwijderen die voor het vergrendelscherm wordt gebruikt.

Heel vaak worden in feite na een herstel de oude referenties niet langer als geldig erkend. Het is dus mogelijk om jezelf in de onaangename situatie te bevinden dat een telefoon perfect geconfigureerd en klaar voor gebruik is, maar waarmee je niet voorbij het schermvergrendelingsscherm kunt gaan. Gelukkig bestaat er een oplossing: hier is hoe het probleem op te lossen!

nandroid backup pin

Verwijder de schermvergrendel PIN na een Nandroid | reset Help

LET OP: met de hier getoonde gids kunt u, voor zover de gegevenspartitie niet gecodeerd is, alle soorten beveiliging (pincode, patroon, wachtwoord, vingerafdruk ...) verwijderen die voor het vergrendelscherm worden gebruikt. De tutorial is uitsluitend bedoeld voor het voorgestelde gebruik door de rechtmatige eigenaar van het apparaat, het personeel van GizBlog.it is niet van plan hiermee niet-juridische praktijken aan te moedigen of te vergemakkelijken.

BELANGRIJK: De procedure die in deze handleiding wordt beschreven, bevat complexe bewerkingen die, indien onjuist uitgevoerd, uw apparaat kunnen beschadigen. Het wordt aanbevolen om het alleen uit te voeren door gebruikers die goede ervaring hebben opgedaan met modden. Het personeel van GizBlog.it kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan het apparaat.

Verwijder TWRP-beveiligingen

officiële twrp

Als u een aangepast herstel hebt geïnstalleerd met een geïntegreerd bestandsbeheerprogramma zoals de TWRP, is de gids bijzonder eenvoudig en voor iedereen toegankelijk. Om de schermvergrendeling te verwijderen:

 1. Herstarten in TWRP-herstel;
 2. ga naar "Backup" en herstel de Nandroid;
 3. tik in het TWRP-hoofdscherm op "Geavanceerd";
 4. selecteer "Bestandsbeheer";
 5. blader naar / data / systeem;
 6. verwijder bestanden:
  locksettings.db
  locksettings.db-shm
  locksettings.db-wal.
  gatekeeper.password.key
  gatekeeper.pattern.key;
 7. herstarten.

Niet alle vermelde bestanden kunnen op uw apparaat aanwezig zijn, verwijder alleen degene die u vindt.

Herstel zonder bestandsbeheerder

In het geval dat uw aangepaste herstel geen werkende bestandsbeheerder heeft (dit is het geval bij veel CWM's), kunt u nog steeds uw back-up installeren en de PIN-, wachtwoord-, patroon- of vingerafdrukbeveiliging verwijderen met behulp van ADB.

Verwijder PIN-wachtwoord Android ADB nandroid

Dit zijn de te volgen stappen:

 1. installeren adb en fastboot systeembreed op uw pc;
 2. start de telefoon in CWM- of TWRP-herstel;
 3. open een opdrachtvenster en geef de volgende opdrachten:
  adb shell rm /data/system/locksettings.db
  adb shell rm /data/system/locksettings.db-shm
  adb shell rm /data/system/locksettings.db-wal.
  adb shell rm /data/system/gatekeeper.password.key
  adb shell rm /data/system/gatekeeper.pattern.key;
 4. herstart het apparaat.

Op dit moment zou uw Android-telefoon niet langer om uw pincode moeten vragen wanneer deze opnieuw wordt opgestart!


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.