MacOS High Sierra

MacOS High Sierra 10.13 update: bugfixes en beveiligingspatches

Apple heeft een update uitgebracht voor MacOS High Sierra 10.13 oplossen sommige beveiligingsproblemen als APFS Disk Utility Bug en vooral om beveiligingspatches te brengen voor iCloud Keychain-kwetsbaarheden.

MacOS High Sierra 10.13 update: bugfixes en beveiligingspatches

macOS High Sierra 10.13 update

De update is gratis voor alle gebruikers die de nieuwste versie van het besturingssysteem al hebben geïnstalleerd en kan worden gedownload via de Mac App Store. De update lost er een op software kwetsbaarheid dat zou toegang hebben gegeven tot de wachtwoorden die aanwezig zijn op de iCloud-sleutelhanger. Apple heeft ook een ondersteuningsdocument uitgebracht voor de aanbevolen update voor alle gebruikers. MacOS High Sierra zou niet-ondertekende applicaties rechtstreeks toegang geven tot applicatie-informatie, zonder een hoofdwachtwoord te vereisen bij het opstarten. Dit alles brengt de veiligheid van uw persoonlijke gegevens in gevaar.

MacOS High Sierra update 10.13: meer beveiliging van uw gegevens

De bugfixes eindigen hier niet. Er is ook een verbetering in het installatieprogramma; de correctie van een grafische cursorfout in Adobe InDesign en de oplossing van een probleem dat Yahoo-accounts in Mail trof. Dit laatste stond namelijk niet toe dat berichten werden verwijderd door de applicatie te laten crashen.

MacOS High Sierra brengt met zich mee een interessant nieuws. Presenteer een moderner bestandssysteem en speciaal ontworpen voor flash-archieven (APFS). Er zijn ook verbeteringen voor Safari die de privacy van gebruikers beschermen en voorkomen dat video's automatisch worden afgespeeld en ten slotte verbeteringen in verschillende toepassingen zoals Foto's, Mail, Notes en meer.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.