Google Chromebook

Google Assistant kan binnenkort op Chromebooks arriveren

Google Assistant wordt steeds belangrijker binnen het Big G.-ecosysteem. De stemassistent lijkt zelfs onderweg te zijn Google Chromebook, de cloud-laptops van het merk.

Google Assistant kan binnenkort op Chromebooks arriveren

Google-assistent Google Chromebook

Meerdere keren in het verleden hebben we geprobeerd om enkele van de functies van Android te combineren met Chrome OS en nu lijkt het erop dat een belangrijke nieuwe stap vooruit kan worden gezet. Het nieuws van de aanstaande aankondiging komt uit de toepassing Google Startpagina. Dit vermeldt hoe Google Asistant zal kunnen werken met i Chromebook.

Chromebooks kunnen binnenkort spreken dankzij de Google Assistent

Het update-rapport van de applicatie vermeldt in feite alle apparaten die compatibel zijn met de spraakassistent van Big G, waaruit ook blijkt dat de notebooks zijn verplaatst Chrome OS.

Het voornemen van de reus Mountain View lijkt steeds duurder te worden. Zodat de verschillende apparaten, smartphones, tablets, pc's en IoT met elkaar kunnen communiceren dankzij hun stemassistent, zodat je alles bij elkaar kunt hebben. Ondanks het gebruik van verschillende bedienings- en / of verschillende platforms, kunt u met de stemassistent probleemloos communiceren.

Hoogstwaarschijnlijk kan deze nieuwe integratie worden aangekondigd tijdens de Keynote van de volgende 4 oktober. Naast de nieuwe Pixel 2 en Pixel 2 XL, Home Mini en Daydream View VR kunnen ook zeer interessant softwarenieuws krijgen.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.