spotify student discount

Spotify Premium alleen voor studenten beschikbaar voor 4,99-euro's

Interessante promotie die zou kunnen inhouden Spotify Premium het reserveren van een exclusiviteit offerta voor studenten. De vergoeding voor het gebruik van de muziekstreamingservice zou als vanzelfsprekend worden beschouwd 4,99 euro.

Spotify Premium alleen voor studenten beschikbaar voor 4,99-euro's

Spotify Premium Studentenaanbieding

Dankzij deze interessante korting kunnen studenten die zijn ingeschreven bij een instelling voor hoger onderwijs zich alleen abonneren op de bekende service 4,99 per maand, con uno 50% korting. Om toegang tot de promotie te krijgen, moet u wat informatie sturen om het bedrijf in staat te stellen de status van de student te verifiëren. U moet het volgende opgeven:

  • Naam en achternaam;
  • Instituut voor onderwijs;
  • e-mailadres;
  • geboortedatum;
  • documenten waaruit blijkt dat de nieuwe gebruiker in het bezit is van de vereisten om van het aanbod te profiteren;
  • Betalingsgegevens.

Spotify Premium aangeboden voor studenten met 50% korting

Helaas is de kortingsperiode beperkt tot slechts 12 maanden en niet voor het hele educatieve pad. Als u klaar bent, wordt het premium serviceabonnement automatisch vernieuwd, altijd op maandelijkse basis maar tegen de volle prijs. Het is nog steeds mogelijk om het abonnement vóór de deadline voor verlenging te annuleren om geen onaangename verrassingen te hebben.

Als u geïnteresseerd bent in het aanbod, kunt u zich haasten. In feite is de promotie beschikbaar in beperkte aantallen en totdat het slot is uitgeput. Om de promo te activeren of voor meer informatie hier is de LINK van de speciale pagina.

Als je geen gelukkiger was, herinneren we je eraan dat er een beschikbaar is muziek streaming-service vergelijkbaar met Amazon, voor een prijs die nog steeds interessant is.

Abonneer je op ons kanaal Telegram GizDeals om aanbiedingen, kortingen en promoties in realtime te ontvangen!
KLIK HIER

Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Samsung Galaxy S11 + case
Samsung Galaxy S11 +: hoesje en film bevestigen het ontwerp