spotify student discount

Spotify Premium alleen voor studenten beschikbaar voor 4,99-euro's

Interessante promotie die zou kunnen inhouden Spotify Premium exclusief reserveren offerta voor studenten. De vergoeding voor het gebruik van de muziekstreamingservice zou als vanzelfsprekend worden beschouwd 4,99 euro.

Spotify Premium alleen voor studenten beschikbaar voor 4,99-euro's

Spotify Premium Studentenaanbieding

Dankzij deze interessante korting kunnen studenten die zijn ingeschreven bij een instelling voor hoger onderwijs zich alleen abonneren op het bekende serviceabonnement 4,99 per maand, con uno 50% korting. Om toegang te krijgen tot de promotie is het nodig om wat informatie te sturen zodat het bedrijf de studentstatus kan verifiëren. U moet het volgende opgeven:

  • Naam en achternaam;
  • Instituut voor onderwijs;
  • e-mailadres;
  • geboortedatum;
  • documenten waaruit blijkt dat de nieuwe gebruiker in het bezit is van de vereisten om van het aanbod te profiteren;
  • Betalingsgegevens.

Spotify Premium aangeboden voor studenten met 50% korting

Helaas is de kortingsperiode beperkt tot slechts 12 maanden en niet op het hele educatieve pad. Zodra het abonnement op de premium-service is afgelopen, wordt het automatisch verlengd, altijd op maandelijkse basis maar tegen de volledige prijs. Het is echter mogelijk om het abonnement vóór de deadline voor verlenging te annuleren om geen onaangename verrassingen te hebben.

Als u geïnteresseerd bent in het aanbod, nodigen wij u uit om zich te haasten. In feite is de promotie in beperkte aantallen beschikbaar en zolang de voorraad strekt. Om de promo te activeren of voor meer informatie hier is de LINK van de speciale pagina.

Hoe laat je niet bij de gelukkigen was, we herinneren je eraan dat er een muziek streaming-service vergelijkbaar met Amazon, voor een prijs die nog steeds interessant is.

Abonneer je op ons kanaal Telegram GizDeals om aanbiedingen, kortingen en promoties in realtime te ontvangen!
KLIK HIER

Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Samsung Galaxy A51 5G: het 5G-middenbereik is officieel in Italië