PIN Wachtwoord vergeten Android-volgorde

Wachtwoord, volgorde of pinnen vergeten? Hoe Android-apparaten te ontgrendelen | Help

De noodzaak om te beschermen tegen nieuwsgierige blikken i persoonlijke gegevens opgeslagen in onze smartphones dwingt ons vaak om te adopteren wachtwoord, pin of patroon die alleen toegang tot het apparaat toestaan ​​aan de legitieme eigenaar. In deze gids laten we u zien hoe ontgrendel een Android-apparaat in het ongelukkige geval dat u het ingestelde wachtwoord niet meer weet.

Ongeacht het type blok dat wordt gebruikt en wat de reden ook is waardoor u de toegangscode bent vergeten verschillende procedures die in de meeste gevallen het "vergeten wachtwoordprobleem" kan oplossen. In deze gids worden ze weergegeven in volgorde van eenvoud: in het geval waarin een voorgestelde oplossing niet werkt, raden we daarom aan om door te gaan naar de volgende.

Wachtwoord, volgorde of pinnen vergeten? Hoe Android-apparaten te ontgrendelen | Help

vergeten wachtwoord volgorde pin hoe te ontgrendelen telefoon zonder wachtwoord

Wijzig de code per telefoon

Dit is de eenvoudigste procedure om te volgen, die helaas alleen werkt op sommige oudere modellen (Android 4.4 of eerder) en heeft er een nodig actieve dataverbinding op het apparaat. Dit zijn de stappen:

 1. Voer vijf keer een onjuiste code of reeks in;
 2. het bericht "Opnieuw proberen tussen 30 seconden" verschijnt, wacht;
 3. tik op "Wachtwoord vergeten" (in het geval dat dit schrijven niet lijkt te gaan naar de volgende methode);
 4. voer de gegevens in van het Gmail-account dat is verbonden met het apparaat en het wachtwoord;
 5. kies een nieuw patroon of een nieuw wachtwoord.

ontgrendel Android

 Gebruik LockScreen Security-bypass

In het geval dat u er al een heeft geïnstalleerd aangepaste herstel op uw apparaat kunt u proberen het pakket 'LockScreen_Security_bypass.zip"(Hier de downloadlink). Aangezien dit een moddingbewerking is, is het echter niet zonder risico's en is het resultaat niet gegarandeerd (vooral bij nieuwere modellen).

BELANGRIJK: De procedure die in deze handleiding wordt beschreven, bevat complexe bewerkingen die, indien onjuist uitgevoerd, uw apparaat kunnen beschadigen. Het wordt aanbevolen om het alleen uit te voeren door gebruikers die goede ervaring hebben opgedaan met modden. Het personeel van GizBlog.it kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan het apparaat of gegevensverlies.

Hier zijn de stappen van de procedure:

 1. Kopieer het zip-pakket naar het apparaat;
 2. schakel het apparaat uit en start het opnieuw op in herstel;
 3. tik op "Installeren";
 4. selecteer het LockScreen_Security_bypass.zip-pakket en veeg;
 5. herstart het apparaat.

Wachtwoord op afstand wijzigen

Google biedt al enige tijd de mogelijkheid om de webpagina van te gebruiken Android Device Manager om het wachtwoord te wijzigen, maar helaas vandaag deze procedure niet langer beschikbaar. In het geval dat de fabrikant van uw smartphone iets soortgelijks heeft voorzien (in het geval van Vind mijn mobiel di Samsung) kunt u nog steeds op deze manier proberen, mits u de telefoon natuurlijk op de website van de fabrikant heeft geregistreerd en dat u de relevante toegangsgegevens onthoudt.

Ontgrendel Samsung

Formatteer het apparaat

Als de tot nu toe beschreven methoden niet werken, zullen we ons moeten neerleggen bij de noodzaak om het apparaat te formatteren. E verliezenals resultaat alle gegevens daarin vervat. Als het apparaat is ingeschakeld en is verbonden met het netwerk, raden we u aan de "Vind mijn apparaat'van Google:

 1. Ga naar deze link;
 2. log in met het Google-account waarmee het te ontgrendelen apparaat is verbonden;
 3. selecteer het apparaat links bovenaan;
 4. klik op annuleren;
 5. volg de procedure en ga verder met de configuratie van de telefoon;
 6. desgevraagd voert u het eerder gebruikte Google-account en wachtwoord in.

Als het apparaat niet is verbonden met het netwerk, moet u in plaats daarvan een handmatige opmaak uitvoeren:Android aandelenherstel

 1. Start de Android-smartphone opnieuw op in herstel (vaak volstaat het om de stroom en de volumetoetsen langer dan tien seconden ingedrukt te houden nadat de telefoon is uitgeschakeld, maar de procedure is afhankelijk van het merk);
 2. gebruik de volumeknop om "Factory reset" te selecteren;
 3. start de reset en wacht tot het apparaat opnieuw opstart;
 4. voer de configuratie uit, hoogstwaarschijnlijk zal de Factory Reset Protection actief zijn en moet u zich aanmelden bij hetzelfde Google-account dat werd gebruikt voor het formatteren.

We hopen dat deze gids nuttig is gebleken, als u verzoeken of suggesties heeft (of een alternatieve procedure wilt delen), wachten we op u in de opmerkingen!


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.