Joy-Con Enabler voor Android

Hoe de Nintendo Switch Joy-Con te gebruiken op Android | GUIDE

Vaak worden controllers voor de huisconsole ook gebruikt op andere platforms, zoals pc's en draagbare apparaten zoals smartphones en tablets. Een voorbeeld is i DualShock-joypad van Playstation dat het jarenlang gebruiken van MOD, gidsen en hacks ook rechtstreeks op de computer kan worden gebruikt.

Vandaag laten we u een toepassing zien waarmee u i kunt gebruiken Joy-Con, de karakteristieke controllers van de gewaardeerde Nintendo Switch, Waarvan wij stellen onze beoordeling voor, zowel op smartphones als tablets verplaatst door het Android-besturingssysteem.

Hoe de Nintendo Switch Joy-Con te gebruiken op Android | GUIDE

De applicatie heet Joy-Con Enabler voor Android is gratis en is op het moment van schrijven van dit artikel naar de eerste officiële release op Play Store di Google. Bovendien is het door in-app aankoop mogelijk om de versie te ontgrendelen Pro die alleen verschilt bij afwezigheid van advertenties.

Joy-Con Enabler heeft verbinding nodig Bluetooth en root-machtigingen om verbinding te maken en het gebruik van controllers mogelijk te maken door invoer om te zetten in geldige opdrachten voor emulators en toepassingen die functioneel zijn voor het gebruik van dit systeem.

De ontwikkelaar verklaarde destijds dat als er enige vertraging is tussen het indrukken van de toets en het uitvoeren van de opdracht op het scherm, er nog steeds geen oplossing is die deze omstandigheid kan oplossen.

Ten slotte kunt u met de toepassing de home-toetsen gebruiken en vastleggen om de functies van te emuleren Android om terug te gaan of het toepassingsmenu te openen.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.