Staatspolitie Stockists

'Stockists' in de storm: postpolitie en douane betwisten een ontduiking van 50 miljoen

Een gezamenlijke operatie van de Postpolitie en douanekantoor leidt tot de uitvoering van verschillende voorzorgsmaatregelen na de melding van het misdrijf van criminele vereniging gericht op belastingontduiking naar het bedrijf en de mensen die de bekende e-commerce-site beheren "Houtsector'.

'Stockists' in de storm: postpolitie en douane betwisten een ontduiking van 50 miljoen

Het onderzoek werd uitgevoerd door de Post Politie Afdeling en communicatie voor Lazio en vanRome Customs Office 2 die betwisten dat het bedrijf heeft een systeem georganiseerd dankzij welke de Maltees bedrijf dat de site beheert vanuit de 2012, naamgeving elk jaar een ander exclusief dealerschap op Italiaanse bodem was hij in staat om vermijd btw, met name lagere prijzen in vergelijking met concurrenten dankzij de niet-betaling van de vergoeding.

Staatspolitie Stockists

Volgens wat wordt betwist, de totale omzet van de samenleving is goed 250 miljoenvoor eenbelastingontduiking geschat op meer dan 50 miljoen. De beschuldiging zou door een aanzienlijk aantal worden ondersteund onderschepping dat zou hebben toegestaan ​​om de auteurs van deze geweldige operatie, waaronder ook professionisti hoe accountants en belastingmedewerker.

Tijdens de de operaties van vandaag uitgevoerd door de Staatspolitie, waren de sites van het bedrijf zijn ook verduisterd en het nieuws kreeg er meteen een grote echo in veel Italiaanse kranten, televisie en blogs, zo erg dat het Post- en communicatiepolitie van Lazio heeft besloten er een te houden persconferentie verspreiden i details van de operatie en de genomen voorzorgsmaatregelen.

Ze wachten, daarom, nieuws voor een kwestie die zeker alle Italiaanse technologieminnaars en ook sommige van onze lezers zal treffen die kopers van producten waren die door de winkel worden verkocht.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.