web analytics
LastPass-0

LastPass Families: wachtwoorden delen wordt nog eenvoudiger!

Het onthouden van wachtwoorden is voor sommige gebruikers een echte nachtmerrie en ondanks sommige functies die door verschillende browsers worden aangeboden, bestaat er altijd het risico ze te verwijderen. de applicatie LastPass het zou dit soort problemen op zijn minst theoretisch moeten oplossen.
Voor degenen die nooit eerder geïnteresseerd waren geweest, LastPass is een gratis service waarmee u al onze wachtwoorden kunt beheren.

LastPass-0In tegenstelling tot de extensie voor de verschillende browsers (zwaar bekritiseerd vanwege enkele beveiligingsproblemen), heeft de applicatie voor Android aanzienlijk succes gehad; gemiddeld krijgen van 4.6 5 van sterren in de Play Store.

Wat in al die jaren in de dienst ontbrak, betrof echter een echt plan voor gezinnen. Maak je geen zorgen: vanaf late zomer deze mogelijkheid zal ook beschikbaar zijn. Het bedrijf heeft namelijk een nieuw plan gelanceerd LastPass-gezinnen die, zoals de naam al doet vermoeden, nieuwe functies voor gezinnen biedt. Registratie zal het mogelijk maken om een ​​groep te creëren in een aantal van maximaal zes leden.

De laatste krijgt de mogelijkheid om te creëren mappen in onbeperkte aantallen, evenals het opslaan en delen van inloggegevens, wachtwoorden, persoonlijke accounts en nog veel meer op elk apparaat.
Maar daar eindigen de functies niet. Bovendien kan elke gebruiker bepaalde persoonlijke informatie slechts met één delen klein aantal van andere gebruikers (u kunt bijvoorbeeld gaan om het bekijken van de bankrekeninggegevens te beperken tot alleen de partner, terwijl u de hele familie toegang kunt geven tot Netflix-gegevens).

LastPass-1

De bedieningsstrategieën zijn heel eenvoudig en lineair: de persoon die de registratie betaalt, is de hoofdmanager en heeft daar uiteraard de mogelijkheid voor aggiungere e verwijderen gebruikers en het selecteren van nieuwe managers. Bovendien heeft LastPass bevestigd dat het gezinsplan ook de functie "noodtoegang“, Andere leden toegang geven in geval van onverwachte situaties.
Als u lid bent van LastPass Premium, heeft u de mogelijkheid om LastPass Families te gebruiken voor zes maanden gratis. Bovendien, of u nu een premium-gebruiker bent of niet, u kunt zich aanmelden om er recht op te hebbenearly-toegang van het nieuwe familieplan. Tot op heden zijn de tarieven van deze service nog niet bekend, maar als de officiële release nadert, zullen we meer gedetailleerde informatie hebben.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Netflix
Netflix: verandert de programmering?