LastPass-0

LastPass Families: wachtwoord delen is nog eenvoudiger!

Het onthouden van wachtwoorden is voor sommige gebruikers een echte nachtmerrie en ondanks enkele functies die door verschillende browsers worden aangeboden, bestaat er altijd het risico dat ze worden verwijderd. De applicatie LastPass het zou dit soort problemen op zijn minst theoretisch moeten oplossen.
Voor degenen die nooit eerder geïnteresseerd waren geweest, LastPass is een gratis service waarmee u al onze wachtwoorden kunt beheren.

LastPass-0In tegenstelling tot de extensie voor verschillende browsers (zwaar bekritiseerd vanwege enkele beveiligingsproblemen), heeft de applicatie voor Android aanzienlijk succes gehad; het behalen van een gemiddelde van 4.6 5 van sterren in de Play Store.

Wat echter al die jaren aan de dienst ontbrak, was een echte verdieping gewijd aan gezinnen. Maak je geen zorgen: vanaf einde van de zomer deze mogelijkheid zal ook beschikbaar zijn. In feite heeft het bedrijf een nieuw plan gelanceerd met de naam LastPass-gezinnen die, zoals de naam al doet vermoeden, nieuwe functies voor gezinnen zal bieden. Door registratie kan een groep worden gecreëerd met een maximum aantal van zes leden.

De laatste krijgt de mogelijkheid om te creëren mappen in onbeperkte aantallen, evenals het opslaan en delen van inloggegevens, wachtwoorden, persoonlijke accounts en nog veel meer op elk apparaat.
Maar de functies houden daar niet op. Bovendien kan elke gebruiker bepaalde persoonlijke gegevens slechts aan één gebruiker delen klein aantal van andere gebruikers (u kunt bijvoorbeeld het bekijken van bankrekeninggegevens beperken tot alleen de partner, terwijl u toegang tot Netflix-gegevens kunt geven aan het hele gezin).

LastPass-1

De bedieningsstrategieën zijn heel eenvoudig en duidelijk: de persoon die de registratie betaalt, is de hoofdmanager en heeft natuurlijk de mogelijkheid om aggiungere e verwijderen gebruikers en het selecteren van nieuwe managers. Bovendien heeft LastPass bevestigd dat het gezinsabonnement ook een "noodtoegang“, Andere leden toegang geven in geval van onverwachte situaties.
Als u lid bent van LastPass Premium, hebt u de mogelijkheid om LastPass Families te gebruiken voor zes maanden gratis. Of u nu een premiumgebruiker bent of niet, u kunt zich abonneren om in aanmerking te komen voorearly-toegang van het nieuwe gezinsplan. Tot op heden zijn de tarieven van deze service nog niet bekend, maar er zal zeker meer gedetailleerde informatie beschikbaar zijn naarmate de officiële release nadert.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.