Apple iPhone 8-formaat

Apple iPhone 8: zo groot zou het moeten zijn

Volgens deze beelden rapporteren aan ons van KJuma, de grootte van de volgende iPhone 8 di Appel ze zouden van 143.5 x 71 x 7.5 mm. Verder zou de dikte een maximum bereiken van 9.1 mm op de tweekamer. Dit tegen een display van 5.8 inch van diagonaal. Om een ​​maatstaf te hebben, Samsung Galaxy S8 misura 148.9 x 68.1 x 8 mm, terwijl een paneel met dezelfde diagonaal wordt geïntegreerd.

Dit zou worden toegestaan ​​door het extreme optimalisatiewerk van de frames die we zouden moeten vinden iPhone 8. In deze afbeeldingen zien we ook de smartphone ernaast iPhone 7 e 7 Plus. Zoals je kunt zien, zelfs als de iPhone 7 Plus stopt met 5.5 inch het is absoluut omslachtiger. In het bijzonder, 158.2 x 77.9 x 7.3 mm.

Apple iPhone 8: zo groot zou het moeten zijn

Na een paar jaar stagnatie lijkt het tijd voor het Californische bedrijf om de markt op te schudden, gezien het feit dat, naast de 'klassiekers' iPhone 7s ed 7s Plus (van 4.7 en 5.5 inches), iPhone 8 zou kunnen hebben van zijn een groot scherm van 5.8 inch van diagonaal maar met een extreme optimalisatie van de frames. In tegenstelling tot de verschillende concurrenten zoals Samsung en LG, zou het werkelijke scherm in 16: 9 blijven, met het extra gedeelte als een soort van tintje bar op de MacBook Pro, met variabele knoppen, afhankelijk van de context of app die u gebruikt.

Het van belang kunnen zijn: Hier is een eerste video die de weergave van de 8 iPhone toont

Een bewerking die op sommige manieren lijkt op de tweede weergave van deLG V20 maar voorgesteld op een meer verfijnde manier, maar vooral in het onderste gedeelte van het scherm. Een ander belangrijk aspect zal zijn dat verband houdt met tweekamer posterieur, verticaal geplaatst en die functionaliteit kan bieden van augmented reality, te exploiteren in een specifiek ontworpen app. Het kan echter niet worden uitgesloten dat de API's vrij kunnen worden vrijgegeven, zodat externe ontwikkelaars dit ook allemaal kunnen ondersteunen.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Samsung Galaxy A51 5G: het 5G-middenbereik is officieel in Italië