Apple iPhone 8-formaat

Apple iPhone 8: zo groot zou het moeten zijn

Volgens deze beelden rapporteren aan ons van KJuma, de grootte van de volgende iPhone 8 di Appel ze zouden van 143.5 x 71 x 7.5 mm. Verder zou de dikte een maximum bereiken van 9.1 mm op de tweekamer. Dit tegen een display van 5.8 inch van diagonaal. Om een ​​maatstaf te hebben, Samsung Galaxy S8 misura 148.9 x 68.1 x 8 mm, terwijl een paneel met dezelfde diagonaal wordt geïntegreerd.

Dit zou worden toegestaan ​​door het extreme optimalisatiewerk van de frames waar we op zouden moeten letten iPhone 8. In deze afbeeldingen zien we ook de smartphone ernaast iPhone 7 e 7 Plus. Zoals je kunt zien, zelfs als de iPhone 7 Plus stopt met 5.5 inch het is zeker meer omslachtig. In het bijzonder, 158.2 x 77.9 x 7.3 mm.

Apple iPhone 8: zo groot zou het moeten zijn

Na een paar jaar stagnatie lijkt het erop dat de tijd rijp was om de Californische onderneming de markt te laten afschudden, gezien het feit dat, naast de "klassiekers", iPhone 7s ed 7s Plus (van 4.7 en 5.5 inches), iPhone 8 zou kunnen hebben van zijn een groot scherm van 5.8 inch van diagonaal maar met een extreem werk van optimalisatie van de frames. In tegenstelling tot de verschillende concurrenten zoals Samsung en LG, zou het daadwerkelijke scherm in 16 blijven: 9, met het extra gedeelte dat als een soort van tintje bar à la MacBook Pro, met variabele knoppen, afhankelijk van de context of app die u gebruikt.

Het van belang kunnen zijn: Hier is een eerste video die de weergave van de 8 iPhone toont

Een bewerking die in sommige opzichten vergelijkbaar is met de tweede weergave van deLG V20 maar voorgesteld op een meer verfijnde manier maar vooral geplaatst in het onderste deel van het scherm. Een ander belangrijk aspect zal zijn gerelateerd aan tweekamer posterior, verticaal geplaatst en die functionaliteit zou kunnen bieden de realiteit nam toe, te benutten binnen de speciaal ontworpen app. Het kan echter niet worden uitgesloten dat de API's vrijelijk kunnen worden vrijgegeven, zodat externe ontwikkelaars dit ook allemaal kunnen ondersteunen.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
apple airpods pro
Apple vertrouwt op China om AirPods Pro te produceren