google pax

Google PAX is de eerste stap om afscheid te nemen van patentoorlogen

Google PAX is de nieuwe overeenkomst, gemaakt door de Californische reus, om een ​​eind (of bijna) aan de velen te kunnen maken patent oorlogen gemaakt door de jaren heen bij vele producenten. In dit geval, aangezien we het over Google hebben, is het een pact voor de wereld van Android en die momenteel alleen bedrijven omvat die aanwezig zijn in deze tak van de mobiele sector. Dus ja, niets Apple voor het moment.

google-patenten

Google PAX is de eerste stap om afscheid te nemen van patentoorlogen

De bedrijven die de. Hebben ondertekend Google PAXtot nu toe zijn Google, Samsung, LG, HTC, HMD Global (de nieuwe Nokia), Coolpad, BQ, Allview en Foxconn, voor een totaal van 230.000-patenten. Maar wat biedt deze overeenkomst precies?

In het bijzonder is het een soort ideologische alliantie, in plaats van legaal, in die zin dat, volgens Google, de vrijheid van octrooien zou samenvallen met innovatie, positieve concurrentie en dat zou dus ook de consument ten goede komen. De leden van Google PAX hebben in feite geen gevolgen voor het gebruik van patenten van anderen, zelfs als, zoals vermeld in deofficiële aankondiging, wordt verwezen naar "patenten met betrekking tot Android en Google-applicaties". Het mag dus niet al die patenten op hardwarecomponenten bevatten die niet noodzakelijkerwijs verband houden met het Android-ecosysteem. Kortom, een oude zin parafraseren, laat smartphones geen oorlog voeren.

Logo Google Google.com


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.