appNieuws

Telegram kondigt spraakoproepen aan: veilig, snel en slim!

Telegram-spraakoproepen

Telegram, door een artikel over zijn officiële blog, kondigde de komst van de spraakoproepen op de bekende toepassing van instant messaging, met de belofte ervoor te hebben gezorgd dat deze veilig, snel en slim bleken te zijn!

Telegram kondigt spraakoproepen aan: veilig, snel en slim!

Volgens rapporten zou het bedrijf de afgelopen maanden hebben gewerkt werkte hard om het beste aan te bieden met betrekking tot kwaliteit, snelheid e veiligheid voor deze service, eigenschappen die Telegram altijd hebben onderscheiden. beginnend vanaf vandaag, telefoontjes zullen zijn vrijgegeven geleidelijk in deWest-Europa mentre presto komt ook aan in Resto del Mondo.

Telegram-spraakoproepen

Voor de veiligheid, spraakoproepen gebruiken hetzelfde end-to-end encryptie van geheime chats maar met een veel eenvoudiger activeringsmechanisme dat, in plaats van gecompliceerde codes en afbeeldingen, de emoji.

Telegram-spraakoproepen

voor snelheidin plaats daarvan heeft het Telegram-team ervoor gezorgd dat gesprekken, waar mogelijk, worden gebruikt peer-to-peer-verbinding, met de beste codec in staat gegevensverkeer opslaan een garantie kristalheldere audiokwaliteit.

Als het niet mogelijk is om dit type verbinding te gebruiken, Telegram sorteert de oproep naar de dichtstbijzijnde server onderdeel van de bedrijfsinfrastructuur, al in staat om te garanderen meer snelheid dan concurrenten bij het verzenden van berichten. In de nabije toekomst dan, deinfrastructuur zal uitbreiden, die ook hogere snelheden garandeert afgelegen gebieden.

Het deel "intelligent"In plaats daarvan wordt weerspiegeld in een neuraal netwerk dat kan toekomstige oproepen verbeteren op basis van de verzamelde parameters (die uiteraard geen persoonlijke gegevens bevatten).

Telegram-spraakoproepen

Het zal dan mogelijk zijn controleer elke afzonderlijke parameter toepassing, inclusief de mogelijkheid van onbruikbaar maken volledig spraakoproepen of de kwaliteit verminderen en, contextueel, de internet dataverbruik.

Telegram-spraakoproepen

Alles was opgenomen in aminimale interface, zonder overmatige tabbladen en knoppen.

Telegram-spraakoproepen

Naast verbeteringen met betrekking tot spraakoproepen, echter, uit de versie van Telegram 3.18 het zal mogelijk zijn controleer de kwaliteit van de video's die moeten worden verzonden, selecteren van de mate van compressie, zodat u ook de leesbaarheid kunt controleren voordat u verzendt, de keuze opgeslagen houden voor de volgende video's geüpload.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.