iPhone Dock

iPhone converteerbaar in MacBook? Mogelijk volgens een nieuw Apple-patent lek

Het ecosysteem van Appel het is een van de sterke punten van het bedrijf dat dankzij een perfecte synergie tussen hardware en besturingssystemen, haar producten in staat stelt om perfect te 'dialogeren'.

Het bereik iPhone, iPad e MacBook stelt het bedrijf in staat elk jaar verbazingwekkende financiële resultaten en miljoenen mensen over de hele wereld te behalen.

iPhone Dock

In de afgelopen paar dagen een nieuw patent van de kolossus van Cupertino die de mogelijkheid van het gebruiken en invoegen van een weergeeft iPhone in het lichaam van a MacBook waardoor het in feite een cabriolet wordt.

Deze oplossing is niet helemaal nieuw, omdat het in het verleden een merk was Motorola e ASUS hebben deze mogelijke integratie tussen de smartphone en een externe instantie al ervaren.

Het lichaam dat de host zou zijniPhone het kan worden geïntegreerd in aanvulling op een toetsenbord, een display en zelfs een batterij GPU waarmee het apparaat optimaal van de interne processor kan profiteren door complexe bewerkingen in de professionele omgeving uit te voeren.

Het patent is duidelijk geen voorbode van een naderende komst op de markt van deze hybride oplossing die inderdaad nooit het licht zou kunnen zien zoals reeds is gebeurd voor andere verschillende bedrijfsoctrooien.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Samsung Galaxy S11 + camera
Samsung Galaxy S11 heeft mogelijk een sensor voor nachtfoto's