NieuwsOfferteoperators

3 Italië All-in 9 Limited Edition: 900 minuten & sms en 9 GB bij 9 euro

3 Italia All In 9 Limited Edition

Tot 31 maart zal mogelijk zijn, althans voor degenen die klanten zijn van TIM of MVNO (virtuele operatoren), ga naar 3 Italia met een zeer verleidelijke aanbieding, vooral voor degenen die een grote hoeveelheid internetgegevens nodig hebben. Laten we het hebben over de All-in 9 Limited Edition.

3 Italië All-in 9 Limited Edition: 900 minuten & sms en 9 GB bij 9 euro

Dit aanbod, zoals de naam doet vermoeden, garandeert 900 minuten & sms e 9 GB internet in 4G voor een prijs van, alleen maar om te herhalen, 9 euro voor elke 28-dagmet wekelijkse drempels die te raadplegen is op deze link.

3 Italia All In 9 Limited Edition

Het is mogelijk om de te activeren All-in 9 Limited Edition gratis behalve als u al een klant van bent 3 Italia met hetzelfde nummer in de 60 dagen vooruit het verzoek, in welk geval het nodig zal zijn om te betalen 19 euro voor activering. Om de operatie uit te voeren, gaat u gewoon naar een van de vele winkel van de operator. Om de tarieven te activeren, kunt u verbinding maken met volgende link.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Abonneer je op ons kanaal Telegram GizDeals om aanbiedingen, kortingen en promoties in realtime te ontvangen!
KLIK HIER