modding android adb fastboot

Hoe ADB en Fastboot op Mac en Linux te installeren

De procedures van modding van Android wie gebruiken ADB e fastboot ze zijn erg talrijk, maar ten onrechte geloven velen dat ze alleen kunnen worden uitgevoerd vanaf een pc met een systeem Windows. In feite heeft Google haar al lang geleden vrijgegeven SDK ook Linux e papaveren in deze handleiding laten we u zien hoe u i installeert en configureert Officiële platformhulpmiddelen op deze twee besturingssystemen.

deAndroid Debug Bridge (ADB), we onthouden, het maakt het mogelijk om vele bewerkingen vanaf de opdrachtregel uit te voeren op elke telefoon met de USB-foutopsporing actief. Onder de meest gebruikte functies kunnen we de herstart in herstel of in fastboot-modus, de kopie van bestanden, de installatie van apk of volledige ROM's (via sideload) en back-ups noemen. fastboot, anderzijds, wordt veel gebruikt om de bootloader te ontgrendelen, flash-herstel en voor unbrick.

Linux Mac

Hoe ADB en Fastboot op Mac en Linux te installeren

In deze handleiding laten we u zien hoe u uw computer zo kunt configureren dat dezelfde ADB- en Fastboot-opdrachten die in de Windows-handleidingen worden beschreven, op elk moment vanuit de terminal kunnen worden gebruikt.

BELANGRIJK: De procedure die in deze handleiding wordt beschreven, biedt complexe bewerkingen die, als ze onjuist worden uitgevoerd, uw apparaat kunnen beschadigen. We raden aan alleen te draaien van gebruikers die een goede ervaring hebben opgedaan met Android-modding. Het personeel van GizBlog.it kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan het apparaat.

GizChina Forum

Je kunt de complete gids vinden op het forum van onze dubbele portal GizChina.it (sectie Ubuntu Linux). We nodigen u ook uit om deel te nemen aan de discussie en op de hoogte te blijven van updates over de procedure.

Meer nieuws
Motorola Moto G 5G Plus officieel met 90 Hz-scherm, 48 MP Quad Camera en Snap 765