Pokémon sterren Nintendo Schakelaar

Pokémon Stars: het vervolg op Pokémon Sun and Moon voor Nintendo Switch?

Onder de verschillende aangekondigde spellen en niet voor de volgende Nintendo Switch, de geruchten die de komst van zouden zien Pokémon Stars, de voortzetting van de huidige Pokémon Sun and Moon beschikbaar voor Nintendo 3DS / 2DS.

Als dit waar blijkt te zijn, zou het er één zijn bijna epochaal keerpunt voor de saga, aangezien we voor het eerst een Pokémon-titel op een "vaste" console zouden zien landen. Maar wat weten we tot nu toe over deze titel?

Pokémon sterren Nintendo Schakelaar

Pokémon Stars: het vervolg op Pokémon Sun and Moon voor Nintendo Switch

Hoewel er nog geen officiële details over zijn, is de bekende portal Eurogamer heeft praktisch het bestaan ​​van gegeven Pokémon Stars. Zoals verwacht, zou het het derde hoofdstuk van het drieluik gevormd door de huidige voorstellen Zon en maan, zoals tot nu toe gezien met vorige generaties (behalve voor X en Y).

Juist om deze reden zou de ontwikkeling van dit hoofdstuk al tegelijk zijn gestart Zon en maan, waarmee het veel van de game-ervaring zou delen, te beginnen met kaarten, identiek qua structuur, tot Pokédex aanwezig, hoewel een meer wezens, in aanvulling op de mogelijkheid van wissel Pokémon uit tussen de 3-hoofdstukken door de bank Pokémon.

Pokémon star pikipek
Pikipek's 3D-sprite die aanwezig zou moeten zijn in Pokémon Stars

Pokémon Stars: een terugkeer naar de oorsprong?

Het is duidelijk dat er verschillende aanwezig zullen zijn nieuws, zowel vanuit het oogpunt technisch, gezien dehardware aangeboden door Nintendo Switch, wat vanuit het oogpunt van de plot.

Dankzij deze technische sector Pokémon Stars zal kunnen profiteren van verbeteringen vanuit grafisch oogpunt: let op de ongekende sprite 3D van Pikipek zichtbaar in de video teaser de aankondiging van Sun and Moon, die eigenlijk in het nieuwe hoofdstuk van Game Freak moet worden gepresenteerd.

Maar daar houdt het niet op: volgens wat gemeld gebruiker KazoWAR, binnen de spelgegevens van Sun en Moon, naast de grafische modellen van de Pokémon die aanwezig zijn in de spellen, zouden er enkele Wandelanimaties met een lage resolutie van wezens. Volgens deze theorie konden we in Pokémon Stars de terugkeer zien van de Buddy-systeem, of de eerste Pokemon van het team die de trainer volgt, geïntroduceerd met Gele Pokémon en recentelijk hervat met Pokémon GO.

Om te wijzen op de talrijke verwijzingen naar de regio Kanto binnen de stroom Zon en maan, die zou kunnen worden opgenomen en opgenomen in dit derde hoofdstuk, ook dank aan a meer hardwareondersteuning van de console.

Wanneer het uitkomt Pokémon Stars? Zeker niet bij de lancering van de Nintendo Switch en zelfs niet in de zomer van 2017: mede op basis van de timing van de release van de vorige titels zou de game naar alle waarschijnlijkheid het licht kunnen zien tijdens de laatste maanden van 2017, zo niet zelfs tijdens de Q1 2018.

Pokémon sterren Nintendo Schakelaar