super mario run download record

Nintendo lanceert in maart Super Mario Run op Android

Nintendo, via een bericht gepubliceerd op Twitter, stelde de fans gerust Super Mario Run dat de versie voor het platform Android zal vanaf maart beschikbaar zijn. Helaas heeft het bedrijf niet precies de exacte dag bekendgemaakt.

Super Mario Run voor Android het zou voor dezelfde prijzen en op dezelfde manieren beschikbaar moeten zijn als de iOS-versie, d.w.z. het zou in de Play Store zijn in de vorm van een gratis demo en je zult moeten betalen 9,99 dollar om toegang te krijgen tot het volledige spel. Android-gebruikers die geïnteresseerd zijn in de titel kunnen zich abonneren op Google Play Store om op de hoogte gebracht te worden wanneer het spel beschikbaar is voor de Download.

super mario voer recorddownload uit

Super Mario Run: Nintendo stelt Android-gebruikers gerust

Super Mario Run is tot nu toe een exclusiviteit van apparaten geweest Apple en het ziet ernaar uit dat het nog een paar maanden zo blijft. De nieuwe game, gelanceerd voor het mobiele platform, biedt alle functies die de klassieker biedt Super Mario maar in een meer compacte vorm.

De titel is gestructureerd in 6-werelden, onderverdeeld in 24 niveaus. Super Mario Run voor Android biedt, zoals verwacht, een breed scala aan bruikbare items, power-ups, eindbaasgevechten en meer. Het zal ook mogelijk zijn om karakters zoals te ontgrendelen Luigi, Yoshi, Pad e Peach om nog meer plezier te hebben.

super mario voer ios uit

We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via de ons nieuwskanaal Telegram Telegram , The onze groep Telegram Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.