Drie h3g-logo allemaal in de tienerleeftijd

3 Italia lanceert twee nieuwe promoties om Valentijnsdag te vieren

3 Italia heeft twee nieuwe promoties gelanceerd om te vieren Valentijnsdag, hoewel met een paar weken van tevoren. Met name de Italiaanse manager stelt twee nieuwe speciale aanbiedingen voor die alleen kunnen worden geactiveerd door nieuwe klanten, met nieuwe nummers of afkomstig van andere operatoren.

U kunt doorgaan met het ondertekenen van de aanbiedingen ALL-IN 400 Valentijnsdag e ALL-IN Onbeperkte Valentijnsdag bij een van de vele winkels 3 Italia aanwezig in Italië. We hebben het over twee oplaadbare tarieven zonder beperkingen en met een vergoeding voor uw eigen tegoed SIM. Laten we de promoties in detail samen bekijken.

3 Italia

3 Italië: de operator lanceert twee nieuwe Valentijnsdagtarieven

ALL-IN 400 Valentijnsdag biedt 100 minuten, 100 SMS e 2 GB van het internet a 2,5 euro per week. Er zijn activeringskosten van € 9 euro en de promotie is ook inbegrepen 4G LTE, in plaats van 1 euro per maand, om op internet te surfen met behulp van technologie LTE.

Voor ALL-IN Onbeperkte Valentijnsdagin plaats daarvan stelt dit voor onbeperkt aantal minuten, 100 SMS e 3 GB van het internet a 5 euro per week. Ook in dit geval bedragen de activeringskosten 9 euro en is het 4G LTE-aanbod inbegrepen.

Zodra de wekelijkse drempels worden overschreden, worden deze in rekening gebracht 15 cent per minuut voor oproepen (zonder verbindingskosten), 15 cent via sms en 20 cent voor elke 20 MB verbruikt internetverkeer, zonder sessie te openen.

3 Italia-logo

Volg alle aanbiedingen aangeboden door GizDeals het is heel eenvoudig: door de officiële pagina Facebook of via de ons nieuwskanaal Telegram Telegram. Hier vindt u alle aanbiedingen op onze blogs GizChina.it e GizBlog.it.


Abonneer je op ons kanaal Telegram GizDeals om aanbiedingen, kortingen en promoties in realtime te ontvangen!
KLIK HIER
Meer nieuws
Samsung Galaxy A51 5G: het 5G-middenbereik is officieel in Italië