web analytics
dns root android

[GUIDE] Wijzig DNS op elk Android-apparaat zonder root

In deze nieuwe tutorial zien we een handige applicatie die i kan veranderen DNS-server op een Android-apparaat met die aangeboden door alternatieve services zoals Google o OpenDNS zonder dat de root-rechten zijn ingeschakeld op de smartphone.

Maar wat is het DNS?

Il DOMain Neen mij System, eenvoudig uitgelegd, is het systeem dat ervoor zorgt dat de IP-adressen van een website worden omgeleid naar hun "literaire" tegenhanger. Als u deze wijzigt, kan dit leiden tot een hogere verbindingssnelheid dan de toegang tot internetpagina's die onze provider heeft geblokkeerd.

dns Android-root

Verander DNS op elk Android-apparaat zonder de root

In tegenstelling tot andere services, die gebruikmaken van verbindingen met externe servers via de VPN-netwerken, deze service maakt er een VPN-netwerk op zijn beurt wordt het doorgestuurd naar zichzelf, door gebruik te maken van de serviceservers DNS gekozen en maakt uw verbinding "relatief" veilig voor "nieuwsgierige blikken".

Je kunt de complete gids vinden op de ons forum (afdeling Android). We nodigen u ook uit om deel te nemen aan de discussie en op de hoogte te blijven van updates over de procedure.

Meer nieuws
apple macbook air 2020
Apple MacBook Air 2020: hier is de eerste demontage van iFixit