samsung galaxy s7 edge touchwiz nougat

Samsung Experience: kunnen we afscheid nemen van TouchWiz?

Er kunnen thuiswinden zijn van verandering Samsung. Volgens de laatste beta di Android 7.0 Nougat voor S7 ed S7 Edgein feite lijkt het erop dat de nomenclatuur is verlaten "TouchWiz"Om de eigen interface aan te geven, vervangen door deze nieuwe"Samsung Ervaring 8'.

Ze zijn duidelijk niet aanwezig radicale veranderingen in afbeeldingen of functies, maar het is waarschijnlijker dat het bedrijf misschien bereid is om de slechte naam gekoppeld aan TouchWiz.

samsung galaxy s7 edge touchwiz nougat samsung experience

Samsung Experience: kunnen we afscheid nemen van TouchWiz?

Het eindigt hier niet, zoals hetbijwerken (van het gewicht van 528 MB) introduceert verdere innovaties, waaronder de Samsung Pass, de app Samsung Note, een toogle voor de automatische helderheid in het Quick Panel, de verplaatsing van de Knop "Alles sluiten" onderaan op het multitasking-scherm, de beveiligingspatch van 1 December en andere bugfixes.

Sommige zijn echter nog steeds aanwezig software bugs, inclusief Wi-Fi-connectiviteit en weergave wakker worden.

samsung galaxy s7 edge touchwiz nougat samsung experience