gamesir m2 kickstarter

GameSir M2: verander je iPhone in een draagbare console

We hebben de afgelopen jaren gezien hoe mobiele apparaten grote vooruitgang hebben geboekt op het gebied van hardware, zelfs in het speelveld. Als het in het begin erg moeilijk was om te spelen, kunnen de nieuwste modellen een geweldige ervaring bieden dankzij de processors en GPU van de nieuwe generatie.

De laatste iPhone e iPad di Appleze behoren bijvoorbeeld tot de beste apparaten op de markt en kunnen een geweldige spelervaring garanderen. Verder zijn er verschillende producten op de markt die het plezier tijdens het spelen verder vergroten.

gamesir m2 kickstarter

GameSir M2: hier leest u hoe u van iPhone en iPad draagbare consoles maakt

Kickstarter stelt tegenwoordig een interessante gadget voor om te koppelen met je iPhone en iPad, in staat om ze te veranderen in echte draagbare consoles. de GameSir M2 is een draadloze gamepad waarmee je kunt werken smartphone en de meest tablet di Apple maar ook met de verschillende versies van de Apple TV en MacBook Air.

gamesir m2 kickstarter

GameSir gebruikt Kickstarter om officieel de eerste te lanceren gamepad compatibel met iOS. Meer in detail heeft de draadloze controller 4 LED-indicatoren die de energie van de beschikbare batterij laten zien. Deze bevinden zich rechtsboven in de gamepad en elke LED staat voor 25% van restenergie.

gamesir m2 kickstarter

Je kunt de controller koppelen met die van jou iPhone o iPad gebruik maken van connectiviteit Bluetooth 4.0. De GameSir M2 heeft drukgevoelige knoppen en schakelaars dubbele vibratiemotoren om je de beste game-ervaring te bieden. De twee zijhandgrepen hebben een rubberen coating voor een comfortabelere grip.

gamesir m2 kickstarter

U kunt verschillende games downloaden die al op de markt zijn en compatibel zijn met de GameSir M2 via de gratis app Gelukkig Kuiken en verschillende andere games die door de controller worden ondersteund via de software GameSir wereld. Door gebruik te maken van deze app is het ook mogelijk om andere gebruikers met een controller te vinden M2 om op afstand te spelen.

gamesir m2 kickstarter

We hebben het over een ideale gadget voor alle liefhebbers van mobiele games, enerzijds ontworpen om de ergonomie te verbeteren en anderzijds om de ervaring te verbeteren door alle bedieningselementen van het scherm naar de joystick te verplaatsen.

Momenteel is de GameSir M2 het kan worden gefinancierd via een crowdfunding campagne su Kickstarter, met een vastgesteld doel van 50 duizend dollar. Als je dit project ook wilt steunen, ga dan naar de pagina van campagne.