Pokémon GO

Pokémon GO: kondigde meer Pokémon op het platteland aan

Ondanks het feit dat je een enorm succes hebt ervaren, zijn de grenzen van Pokémon GO zijn binnen enkele weken na de lancering gemarkeerd, omdat veel spelers hebben geklaagd over een minder Pokémon om gevangen te worden landelijke gebieden ver weg van bevolkingscentra.

Na maanden en maanden wachten, eindelijk Niantic kondigde de toevoeging aan van een meer Pokémon zelfs in minder bevolkte gebieden van naties.

Pokémon GO: kondigde meer Pokémon op het platteland aan

Deze aankondiging volgt op deintroductie van de nieuwe Baby Pokémon binnen het merkspel Game Freak e Niantic, waarmee wordt aangetoond hoe de twee bedrijven de aandacht willen vestigen op gebruikers.

Maar zelfs als de game een behoorlijk aantal gebruikers heeft verloren, blijft nog steeds het spel met het grootste aantal inkomsten, geslagen met een groot aantal hoekstenen van mobiel gamen zoals Candy Crush e Clash Royale.

Pokemon GO