HDR-video YouTube

YouTube ontvangt HDR-video-ondersteuning

Google, ten slotte, toegevoegde video-ondersteuning HDR su YouTube. Beginnend met vandaagin feite zullen gebruikers van de bekende dienst in staat zijn om devideo upload gemaakt met deze technologie op hun kanalen en degenen die in het bezit zijn van compatibele apparaten kunnen deze bekijken.

YouTube ontvangt HDR-video-ondersteuning

HDR is een acroniem dat voor staat Hoge dynamische afstand en het is al jaren erg populair op het gebied van fotografie. Dankzij deze technologie is het mogelijk om een ​​donatie te doen groter dynamisch bereik naar je eigen video-inhoud, waardoor ik wit meer helder en donkere zwarte delen, toenemend op hetzelfde moment i dettagli. Daarnaast is het ook mogelijk om te bekijken rijkere kleuren, dankzij de codering 10-bit.

Google werkte samen met sommigen YouTuber om deuploaden van video's in HDR al vanaf de implementatie van de service en sommige zijn al geüpload en veel zullen in de komende uren worden geladen.

De ingeschakelde apparaten

Wat de hardware ondersteuning, al momento ultra Chromecast is het enige apparaat om te ondersteunen YouTube HDR maar heel binnenkort ook Smart TV SUHD e UHD di Samsung geproduceerd in de 2016, kunnen de applicatie uitvoeren. De andere producenten van TV o andere apparaten in staat om deze technologie te ondersteunen, zoals de Xbox One S en PlayStation 4 en dezelfde Google heeft niet aangegeven of en wanneer het mogelijk is om te gebruiken YouTube HDR op zijn Android TV.

Degenen die niet hebben ingeschakelde apparaten in elk geval kunnen ze de video's bekijken, maar ze zullen natuurlijk niet kunnen genieten van alle voordelen van deze technologie.

We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via de ons nieuwskanaal Telegram Telegram , The onze groep Telegram Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.