Samsung Galaxy S7 TouchWiz Android 7 noga

Samsung Galaxy S7: hier is de nieuwe TouchWiz met Android 7 Nougat

Hij is nu officieel op de markt Android 7 Nougat, de nieuwste versie van het Google-besturingssysteem die standaard aanwezig is op apparaten zoals de Google Pixel of l 'LG V20.

Omgekeerd zijn veel van de vlaggenschepen van dit jaar nog steeds gebaseerd op: Android 6.0.1 Marshmallow, waaronder we de vinden Samsung Galaxy S7 ed S7 Edge. Als u een van de eigenaren van de laatste was, weet dan dat de situatie snel zou moeten veranderen, zoals blijkt uit de foto video- gemeld in ons artikel.

Samsung Galaxy S7: hier is de nieuwe TouchWiz met Android 7 Nougat

Sterker nog, in de maand september begon het Zuid-Koreaanse bedrijf met testen Android 7 Nougat aan boord van zijn vlaggenschepen, en zal binnenkort de gerelateerde Beta testen.

In de tussentijd is hier de video- waar de nieuwe wordt getoond TouchWiz Grace UX. Zoals je kunt zien, is de blik was behoorlijk aangepast, met grotere pictogrammen en een nieuwe toollay-out en verschillende menu's:

We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via de ons nieuwskanaal Telegram Telegram , The onze groep Telegram Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.