Samsung Chromebook pro render

Google Kevin: nieuwe informatie komt naar voren op een mysterieus apparaat

Onlangs is er een nieuwe online gelekt Chromebook weblog Samsung met de codenaam Kevin. Volgens geruchten zou het apparaat in kwestie moeten worden geroepen Samsung Chromebook Pro.

Meer in het bijzonder zou de laptop worden gevoed door een interne Exynos-serie-processor, bijgestaan ​​door 4 GB van RAM. Nog een paar functies die op de notebook bekend zijn, zijn onder meer een resolutieweergave Quad HD 2560 × 1440 pixels, a lichaam van metaal en een elegant ontwerp.

google kevin gfxbench

Google Kevin: nieuwe Chromebook komt eraan?

Volgens een nieuwe database van GFXBench, Google zou een nieuw apparaat voorbereiden met de naam Google Kevin die dezelfde technische specificaties heeft als de Samsung Chromebook Pro. In feite vinden we binnen een processor Exynos met CPU hexa-core en een klokfrequentie die oscilleert tussen 1.8 GHz en 2 GHz.

De chip heeft het mysterieuze apparaat in staat gesteld om zeer gerespecteerde scores te verkrijgen met betrekking tot 3D-rendering en andere tests. Het product werd getest op de benchmark-suite met een vreemde versie van Android, wat inderdaad de app zou kunnen zijn GFXBench uitgevoerd op Chrome OS.

We herinneren je eraan dat je Android-apps ook op sommige Chromebooks kunt uitvoeren dankzij de nieuwste functie die is geïntroduceerd door "Big G" op Chrome OS.google kevin gfxbench

De Google Kevin zou een tweeling kunnen zijn van de Samsung Chromebook Pro

Een vorige benchmark lekte door Chromebook Pro onthulde de aanwezigheid van Android 6.0.1 Marshmallow, zelfs als het echt bestond Chrome OS geïnstalleerd tijdens de test. Op dit moment zijn dit de enige gegevens die we over het nieuwe weten Google Kevin.

Gezien de technische specificaties en de codenaam kunnen we afleiden dat de Google Kevin zou een versie van het kunnen zijn Chromebook di Samsung met enkele wijzigingen in de software of hardware. Een andere mogelijkheid is dat de Google Kevin het zou een compleet andere notebook zijn en op dat moment zullen we er twee hebben Chromebook klaar om te concurreren op de markt.

Google Chromebook

We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via de ons nieuwskanaal Telegram Telegram , The onze groep Telegram Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.