spotify

Spotify: bug kan harde schijven beschadigen

Spotify, 's werelds populairste muziekstreamingsoftware zou schrijven tons di nutteloze gegevens op harde schijf, waardoor de duurzaamheid in het geding komt.

spotify hd bug

Spotify: vervelende bugs kunnen de harde schijven beschadigen

Vijf maanden zijn verstreken nu omdat sommige gebruikers het probleem hebben gemeld officieel forum di Spotify.

Sommige rapporten op het forum laten zien dat er een hoeveelheid geschreven gegevens is 10 GB in uur ai 55 GB (in sommige gevallen ook 100 GB) in één nacht, zou het probleem ook met het programma voorkomen inattivo.

Ars Technica heeft tests op hun computers uitgevoerd om te controleren op de aanwezigheid van de bug en heeft gemeld dat de app normaal gegevens van schrijft 5 ai 10 GB van gegevens in iets minder dan een uur inactief. verlaten Spotify open voor langere tijd (tot 24 uur), een hoeveelheid geschreven gegevens gelijk aan ongeveer 700 GB.

Volgens sommige forumberichten zou deze indrukwekkende hoeveelheid gegevens bovendien worden gekoppeld aan een of meer databasebestanden met de tekenreeks 'Mercury.db".

Gelukkig echter een woordvoerder di Spotify verklaarde dat de bug in de volgende volledig zal worden opgelost los (1.0.42), die binnenkort zou moeten worden vrijgegeven, in de tussentijd raden we aan het gebruik van te beperken of te vermijden Spotify.

spotify-bug

We herinneren je eraan dat het volgen van ons heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via de ons nieuwskanaal Telegram Telegram , The onze groep Telegram Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gemeld. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en onderwerpen te maken voor discussie over het onderwerp.


Meer nieuws
Motorola Moto G 5G Plus officieel met 90 Hz-scherm, 48 MP Quad Camera en Snap 765