spotify

Spotify: bug kan harde schijven beschadigen

Spotify, 's werelds populairste muziekstreamingsoftware zou schrijven tons di nutteloze gegevens op harde schijf, dus compromitteren de duur ervan.

spotify hd bug

Spotify: vervelende bugs kunnen de harde schijven beschadigen

Vijf maanden zijn verstreken nu omdat sommige gebruikers het probleem op de officieel forum di Spotify.

Sommige rapporten die op het forum zijn gepost, laten een hoeveelheid geschreven gegevens zien, variërend van 10 GB in uur ai 55 GB (in sommige gevallen ook 100 GB) in één nacht, zou het probleem zich bovendien ook voordoen bij het programma inattivo.

Ars Technica voerde tests uit op hun computers om te controleren op de bug en meldde dat de app normaal schrijft vanaf ai 10 GB van gegevens in iets minder dan een uur inactief. verlaten Spotify open voor langere tijd (tot 24 uur), aan de andere kant, een hoeveelheid geschreven gegevens gelijk aan ongeveer 700 GB.

Volgens sommige berichten op het forum zou bovendien deze indrukwekkende hoeveelheid gegevens worden gekoppeld aan een of meer databasebestanden die de string bevatten "Mercury.db'.

Gelukkig echter, een woordvoerder di Spotify verklaarde dat de bug in de volgende volledig zal worden opgelost los (1.0.42), die binnenkort moet worden vrijgegeven, ondertussen adviseren wij u het gebruik te beperken of te voorkomen Spotify.

spotify-bug

We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via de ons nieuwskanaal Telegram Telegram , The onze groep Telegram Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.