EarPods iPhone 7 bliksem

iPhone 7, een video toont de EarPods Lightning-headsets van Apple

Apple verspreidt uitnodigingen voor de Keynote van de 7 september. Tijdens dit evenement zullen de nieuwe zeker gepresenteerd worden iPhone 7 7 Plus met iOS 10 aan boord. De presentatie van verschillende modellen van 10 is ook mogelijk Kijk Apple 2. Bedenk dat deiPhone 7volgens alle geruchten zal dat zo zijn zonder toegang audio-aansluiting, vervangen door de ingang bliksem welke daarom de rol zal hebben van het laden van invoer, datatransmissie en audio-uitvoer. Dit impliceert de productie van nieuwe EarPods, hoofdtelefoon met ingang bliksem, weergegeven in een video op internet, die u hieronder kunt bekijken link.

EarPods iPhone 7 bliksem

Een video toont de nieuwe Apple Lightning EarPods voor de 7 iPhone

In de video in kwestie de nieuwe EarPods worden gebruikt met een iPhone 6S. Dit toont ook de achterwaartse compatibiliteit van dit hoofdtelefoonmodel aan Apple, een factor die zeker wordt gewaardeerd door fans.

Het probleem dat hierdoor ontstaat EarPods met ingang bliksem het is echter hoofdzakelijk één: de ingang bliksem het zal zowel als input voor het opladen als voor een hoofdtelefoon worden gebruikt, waardoor het onmogelijk is om de twee bewerkingen tegelijkertijd uit te voeren.

Apple-keynote-1

Juist dit grote obstakel suggereert dat Apple, naar alle waarschijnlijkheid, meer dan alleen focussen op deze nieuwe versie van EarPods, een vermeend model zou gericht zijn op productie Wireless Bluetooth. Het zouden de oortelefoons zijn AirPods, een naam geregistreerd door het bedrijf Cupertino, die echter voor veel gebruikers voor een onoverkomelijke prijs in de handel zou kunnen worden gebracht. In plaats daarvan is de hypothese dat Lightning EarPods kunnen worden opgenomen in het pakket met nieuwe iPhone terwijl het draadloze model zeker als accessoire apart verkrijgbaar zal zijn.

We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via de ons nieuwskanaal Telegram Telegram , The onze groep Telegram Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.