Brewie

IFA 2016: Brewie, zelfs bier wordt slim van GizBlog.it

Onder de vele innovaties, aanwezig op IFA 2016hebben we gezien dat een onderwerp waarop de maakbedrijven zich sterk hebben geconcentreerd, de domotica is. Zoals we vandaag kunnen zien, worden slimme technologieën echt op elk gebied toegepast, om te proberen processen die soms lang en omslachtig zijn, binnen ieders bereik te brengen.

Brewie

Een bedrijf dat indruk op ons heeft gemaakt en waarop we ons hebben gericht Brewie, die technologische innovatie brengt bij de bierproductie. Het apparaat werd aanvankelijk gesponsord door een campagne van Crowdfunding su Indiegogo. Brewie belooft bier op een gemakkelijke, snelle en volledig geautomatiseerde manier te kunnen produceren.

IFA 2016: Brewie, zelfs bier wordt slim van GizBlog.it

https://youtu.be/B9qe5IE27pY

Brewie het is, vanuit esthetisch oogpunt, bijzonder aangenaam en daarom gemakkelijk te integreren in een huiselijke omgeving. Voor de materialen is gekozen voor staal met een uitstekende afwerking met een vrij minimaal design.

Brewie

Aan de voorkant is er een kleine tonen a colori waarin het mogelijk wordt om de verschillende parameters in te stellen, gerelateerd aan het type bier dat we willen produceren, en de voortgang van het productieproces te bekijken. Altijd frontaal, net onder het scherm, is de lettore di RFID-kaart.

Brewie

Op het bovenste gedeelte zijn er twee deksels om de twee compartimenten te beschermen, waarbinnen de mout in één e het water in het andere. Centraal, tussen de twee kamers, zijn er goden kleine containers waarbinnen ik zal worden geplaatst hop afhankelijk van het type bier dat we willen produceren.

Brewie

Brewie het is geschikt voor de behoeften van degenen die beginners zijn met de productie van bier, maar ook van de meest onderlegde. Voor de voormalige, zal beschikbaar zijn uitrusting kant en klaar met de ingrediënten erin, afhankelijk van het soort bier dat we willen produceren, kant en klaar en één RFID-kaart.

Brewie

Veeg de kaart op de voorlezer, Brewie zal het productieproces kunnen starten door alle parameters automatisch te selecteren om bijvoorbeeld de te producerenAmerican Pale.

 

Voor degenen die willen experimenteren met nieuwe recepten of al ervaring hebben met de productie van bier, Brewie laat de mogelijkheid om alle parameters naar wens in te stellen. Het productieproces moet er zijn 5 uur en de capaciteit van elke cyclus staat de productie van ongeveer toe 20 liters di bier.

Brewie

Brewiehet zal ook eenapplicazione voor smartphone waardoor het mogelijk wordt om het productieproces van ons bier te volgen en onze recepten te delen binnen een gemeenschap.

momenteel Brewie is beschikbaar tegen een vergoeding van ongeveer 1700 dollar in promotie, aangezien de echte prijs, als deze regelmatig op de markt wordt gebracht, rond moet zijn 2100 dollar.