Archos Drone

IFA 2016: Archos Drone, de hands-on van GizBlog.it

Zoals we hebben gezien, breiden veel fabrikanten van smartphones en tablets hun kernactiviteiten ook uit naar andere producten. Een sector die ook hier een sterke ontwikkeling doormaakt IFA 2016 is dat van de drones.

Na een bezoek aan de stand van Archosen na een eerste contact met smartphones 50 Saphir e 55 Diamond Selfie, waarop we ons concentreerden eerste drone geproduceerd door het Franse bedrijf.

IFA 2016: Archos Drone, de hands-on van GizBlog.it

https://www.youtube.com/watch?v=meWEjPmVcyI

deArchos Drone een quadricottero middelgroot, vrij licht en volledig gemaakt van plastic. Kijkend naar het monster, aanwezig op de stand van de fabrikant, ondanks de vrij goedkope materialen, lijkt het goed gedaan te zijn.

Heden van de beveiligingen voor elk propeller in het geval dat de drone obstakels raakt. De vertegenwoordigers van Archos hebben ons laten weten dat de drone de functie heeft stabilisatie een standaard quota maar de functie is niet aanwezig "Terug naar huis" automatica.

Archos Drone

Andere kenmerken betreffen de signaal van bijna lege batterij, die in elk geval genoeg tijd zal geven om terug te keren naar het punt waarvandaan we de quadricopter besturen.

Archos Drone

De beschikbare batterij, van 500 mAh, staat een tempo di vlucht variabele tussen 7 en de meest 9 minuti, het bereiken van een maximale quota di 50 meter en raggio di actie di 100 meter. De video-opname is toevertrouwd aan een videocamera ingebouwd in het onderlichaam van het vliegtuig dat de maximale HD-resolutie.

Archos Drone

Ook inbegrepen is een afstandsbediening met frequentie a 2.4 GHz, waar het mogelijk is om onze smartphone te plaatsen, die verbonden is met eengebruiken gewijd aan Archos zal ons de garantie geven Visualizzazione in real time van wat de drone aan het filmen is.

Archos Drone

Archos Drone moet in de handel worden gebracht Duitsland in de maand Oktober voor een prijs van 99 euro. We weten op dit moment niet of de marketing ook in Italië zal plaatsvinden en of dezelfde prijs als Duitsland zal worden bevestigd.

We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via deons nieuwskanaal Telegram Telegram , The onze groep Telegram Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.