Samsung Galaxy Note 7

Samsung tekent 1.858 Samsung Galaxy Note 7 uit China

In de afgelopen weken is er niets gezegd over de 'batterij poort"Lijdend aan Samsung Galaxy Note 7. Over de hele wereld zijn verschillende eenheden van het apparaat plotseling geëxplodeerd, waardoor in sommige gevallen ernstige schade aan eigenaren van apparaten is ontstaan.

De "De algemene administratie van kwaliteitstoezicht, inspectie en quarantaine"Van de China bevestigd dat Samsung herinnert eraan 1.858 eenheid zijn Samsung Galaxy Note 7 van het land. Deze phablet-eenheden zijn anders dan die officieel zijn verkocht China in questo momento.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7: herinner 1.858-eenheden van Samsung China

Opgemerkt moet worden dat de Zuid-Koreaanse onderneming de verkoop van de Galaxy Note 7 in Volksrepubliek China. De units zijn deels verkocht China via de officiële website voor de daadwerkelijke lancering van de 1 september.

In China verkoopt het Zuid-Koreaanse bedrijf de terminal officieel met batterijen van ATL China. Het Koreaanse merk beweert dat het de enige batterijleverancier is die de verschillende verkochte apparaten niet beschadigt.

De verschillende delen van de telefoon die uit de markt worden getrokken, hebben batterijen Samsung SDI. Dus de klanten die een Opmerking: 7 in China, nadat het officieel is vrijgegeven, hoeven ze zich geen zorgen te maken. China is ook de enige natie ter wereld waar het mogelijk is om officieel een te kopen Samsung Galaxy Note 7 in questo momento.

Via een software fix, uitgebracht tramite OTA, heeft het bedrijf een beperking toegepast op het opladen van de batterij. Met deze update kunnen de batterijen de waarde niet overschrijden 60% om mogelijke explosies te voorkomen.

Samsung Galaxy Note 7

We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via de ons nieuwskanaal Telegram Telegram , The onze groep Telegram Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.