super mario android

Nintendo zal in de toekomst Super Mario Run voor Android lanceren

Een van de verrassingen, onthuld tijdens de Keynote 2016 van Apple, het was ongetwijfeld de aankondiging van Super Mario Run, een runner-game die speciaal is ontwikkeld voor apparaten Apple.

De game, om het kort te beschrijven, zal een getimede runner-game zijn waarin we moeten proberen zo ver mogelijk te rennen, zonder dood te gaan, terwijl we proberen een hoge score te behalen door onze vorige records van tijd tot tijd te verbeteren.

Nintendo zal in de toekomst Super Mario Run voor Android lanceren

Zoals we hebben gezien, zal de game volledige 3D-graphics bevatten met typische karakteristieke kleuren van elk modern videogame Super Mario en dat ziet de aanwezigheid van extreem vloeiende en overtuigende animaties.

De instellingen zullen variëren, en stellen de klassieke scenario's voor die ons altijd hebben begeleid in de spellen van de beroemdste loodgieter ter wereld, en er zullen de klassieke superkrachten zijn om ons te verdedigen tegen de kwade paddestoelen.

super Mario voer Android Nintendo uit

De game werd in eerste instantie gepresenteerd als Exclusief voor iOS maar vandaag Nintendo bevestigd dat de game ook zal worden ontwikkeld op de Android-platform in een niet nader bepaalde toekomst.

Hieronder presenteren we de verklaring van Nintendo die, hoewel kort, gebruikers kalmeert Android beweren dat ze hen niet hebben verlaten.

We zijn van plan de game op een bepaald moment in de toekomst op Android-apparaten uit te brengen.

Wat vind je van de verklaring van Nintendo en de keuze om voor te stellen Super Mario Run exclusief voor apparaten Apple?

super Mario voer Android Nintendo uit


We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via de ons nieuwskanaal Telegram Telegram , The onze groep Telegram Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.