Samsung Galaxy Note 7 6/128 GB pre-orders

Samsung Galaxy Note 7: 6/128 GB-versie in pre-order vanaf 26 augustus?

Het veelbesproken Samsung Galaxy Note 7 met 6 GB van RAM e 128 GB van de interne opslag kreeg onlangs de certificering van Tena. De versie werd later vermeld als: Galaxy Note 7 dubbele simkaart.

De variant dual SIM het zou je in staat moeten stellen om twee simkaarten tegelijkertijd te gebruiken of een simkaart + een micro SD voor interne opslaguitbreiding.

Samsung-logo

Samsung Galaxy Note 7: Pre-orders voor de 26/6 GB-versie beginnen op 128 augustus

De koerier, die de promotie heeft uitgebracht, beweert dat de Samsung Galaxy Note 7 6 / 128GB kan beschikbaar zijn in China voor een prijs van 6.088-yuan (ongeveer 811 euro). Opgemerkt moet worden dat de variant 4 / 64 GB van het apparaat is beschikbaar in het land tegen een prijs van 5.688 yuan (ongeveer 758 euro).

Door 500 yuan extra te betalen, zou het mogelijk zijn om 2 GB meer RAM en dubbele intern geheugen. Samsung heeft zelf het bestaan ​​van een exclusief model van de Samsung Galaxy Note 7 met 6 GB van RAM, helaas alleen gereserveerd voor de Chinese markt.

Samsung-Galaxy Note 7 Snapdragon 820 tegen Exynos 8890

Deze versie is mogelijk door het bedrijf gemaakt om op te komen tegen lokale producenten. De laatste brengen de laatste tijd verschillende uit top van het bereik met deze hoeveelheid RAM, zoals de OnePlus 3.

Dezelfde bron vermeldde ook dat pre-orders van de Samsung Galaxy Note 7 in de topversie zouden ze moeten beginnen met de 26 augustus. De eerste eenheden konden daarentegen worden verscheept 2 september. Dit nieuws werd ook door dezelfde bevestigd Samsung via een teaser wat in feite aangeeft dat de 26 augustus als startdatum voor pre-orders.

Samsung Galaxy Note 7 iris scanner

We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via de ons nieuwskanaal Telegram Telegram , The onze groep Telegram Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.