Samsung Galaxy Note 7 Samsung Cloud

Samsung Galaxy Note 7: Android 7.0 Nougat beschikbaar binnen 2 of 3 maanden

Samsung bevestigd dat het zal brengen Android 7.0 Nougat op zijn Samsung Galaxy Note 7 door 2- of 3 maanden.

Het Zuid-Koreaanse bedrijf is van plan eerst wat te doen proef op de versies beta. Dit proces zorgt ervoor dat debijwerken is stabiel voor het maken van de roll-out voor alle houders van phablet.

Samsung-logo

Samsung Galaxy Note 7: Android 7.0 Nougat aan het einde van de 2016!

Vóór de Galaxy Note 7 werd officieel, sommige rapporten suggereerden dat het apparaat een van de eerste smartphones zou worden die er niet bij horen Nexus-bereik om mee te verzenden Android 7.0 vooraf geïnstalleerd. Helaas is dit niet gebeurd.

Met deze aankondiging lijkt het echter wel Samsung wil worden vergeven en brengen Android N heel vroeg op de terminal. Het bedrijf wil echter voorkomen dat het loopt door een onstabiel besturingssysteem vrij te geven.

Koh Dong-jin, hoofd van de smartphone-afdeling van Samsung, zei hij, via een persconferentie a Seoul, wat erg belangrijk is om de nieuwste Android-versie aan te bieden aan eigenaren van een Samsung Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy Note 7

Nog belangrijker is om een ​​stabiel platform voor gebruikers te bouwen. Het hoofd van de divisie gaat verder door te beweren dat het bedrijf van plan is om meerdere tests uit te voeren op de beta-versies di Android 7.0 Nougat voor de phablet.

Nadat het Zuid-Koreaanse bedrijf dergelijke tests met succes heeft uitgevoerd en positieve feedback van de testers heeft ontvangen, noga zal officieel worden vrijgegeven voor de Samsung Galaxy Note 7.

Volgens de The Korea Times, Samsung zou moeten vrijgeven Android 7 voor het apparaat binnen 2 of 3 maanden. We herinneren u er ten slotte aan dat het Samsung Galaxy Note 7 zijn wereldwijd beschikbaar vanaf 19 augustus.

Samsung Galaxy Note 7

We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via de ons nieuwskanaal Telegram Telegram , The onze groep Telegram Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.