Apparaatbeheer op Chromebook

Apparaatbeheer is nu toegankelijk op Chromebooks met Play Store

de app Apparaatbeheer het is een van de meest bruikbare en bekendste in het besturingssysteem Android en aanbiedingen van Google.

Via deze software is het in feite mogelijk trovare, laat het rinkelen, blokkeren o cancellare uw gegevens ver op een gegeven dispositivo verbonden met uw account Google. Dit alles blijkt erg handig wanneer het apparaat wordt geleverd Perso o gestolen.

Google Chromebook

Apparaatbeheer: de app kan ook worden gebruikt op Chromebook met Play Store

I Chromebook met toegang tot Google Play Store kan de app gebruiken Apparaatbeheer. Hoewel het een ietwat nutteloze functie lijkt, is de mogelijkheid om deze functie te gebruiken op een Chromebook het kan voor velen nuttig zijn.

Deze functie is vooral geschikt voor alle apparaten die gemaakt zijn voor draagbaarheid. Sommige tests zijn uitgevoerd op computer portatile uitgerust door Chrome OS hebben aangetoond dat het mogelijk is ze vinden op kaart met gemakkelijkheid e precisione. De andere functies kunnen echter als nutteloos worden beschouwd.

Android-apps op Chrome OS

Bijvoorbeeld om de functie te activeren speel het apparaat, de laptop maakt eigenlijk geen geluid maar vermindert het geluid scherm helderheid en zal toestaan ​​voor een ontvangen kennisgeving weergeven.

Als alternatief is het eenvoudig mogelijk verwijder bestanden of probeer het blokkeren il Chromebook.

Google Play Store

Om te profiteren van de app Apparaatbeheer van Android, i Chromebook toegang nodig hebben Play Store. Momenteel is de Google-winkel dat alleen voor 3-notebook: Chromebook Pixel 2015, Asus Chromebook Flip e Acer R11 Chromebook.

Il Google Play Storebovendien is het dat wel beschikbaar alleen voor gebruikers die toegang hebben tot beta-kanaal.

Logo Google Google.com

We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via de ons nieuwskanaal Telegram Telegram , The onze groep Telegram Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.