Nexus 6

Nexus 6: Ubuntu is binnenkort beschikbaar!

Interessant nieuws die zijn vrijgegeven door Marius Gripsgård, Hoofd van de UBPorts: het hele team werkt aan de implementatie van het besturingssysteem Ubuntu ook Nexus 6.

In de komende weken (de 23 juli het is naar verwachting vrijgegeven, afhankelijk van tegenslagen), een grote update voor smartphones wordt verwacht OnePlus One, Fairphone 2, En Nexus 5 wat veel nieuwe functies zal introduceren.

Wachten op deze update, die ons zal helpen begrijpen of dat inderdaad het geval is UB Touch zal bruikbaar zijn in het dagelijks leven, zelfs op telefoons die niet officieel worden ondersteund, dat kunnen we nu al zeggen Nexus 6 officieel sluit zich aan bij de familie van Ubuntu telefoon.
Via de officiële pagina van Google +Gripsgård hij heeft verklaard: "Ontwikkeling op de Nexus 6 staat nog in de kinderschoenen, met veel functies die nog steeds ontbreken, zoals wifi, Bluetooth, geluid en nog veel meer. Ik verwacht echter dat ik veel werk op het apparaat en de bovengenoemde functies binnenkort introduceer ". Hieronder zie je de foto van het apparaat met Ubuntu Touch al aan boord.
nexus 6 ubuntu
De ontwikkeling van de Nexus 6 (codenaam shamu) kan worden gevolgd op de website van UBPorts op de pagina die eraan is gewijd, die u vindt qui. Korte werkperiode voor Gripsgård en zijn team, we zullen je op de hoogte blijven houden!
Blijf ons volgen door onze groep Facebook  "GizChina Italia & GizBlog officiële groep"En op onze gloednieuwe groep Telegram "GizChina Italia & GizBlog officiële groep"