app store

[GUIDE] Hoe applicaties op iOS te downloaden van buitenlandse App Stores

Een van de sterke punten (en zwaktes) van Apple en de gesloten systeem waarop de besturingssystemen van het bedrijf zijn gebaseerd. Voordeel omdat het veiliger en minder verspreid is, nadeel omdat het beperkter is.

Bijvoorbeeld deApp Store, wat, in tegenstelling tot de Play Store, beperkt deinstallatie van uitvoerbare bestanden gedownload van andere sites. Maar vandaag laten we je een methode zien om dit obstakel te omzeilen.

AppStore

Hoe applicaties op iOS te downloaden van buitenlandse App Stores

Het kan vaak voorkomen dat eenapp niet is beschikbaar in de Italiaanse App Store, in tegenstelling tot a Buitenlandse App Store. Dus hoe download je het eigenlijk? Hier is de procedure die moet worden gevolgd.

Eerst moet je de zijn log uit van de App Store op je telefoon. Ga hiervoor naar Instellingen / iTunes Store en App Store, tik op uw e-mail en klik in de pop-up op "Afsluiten".

Als we dit gedaan hebben, zullen we het moeten doen maak een Apple-account aan gebaseerd op het land dat ons interesseert (Australië, Duitsland, etc.).

Dus probeer het installeer elke gratis app in de App Store. In de geselecteerde pop-up 'Maak een Apple ID aan'En selecteer het betreffende land. Ga verder in de procedure met vermelding van "Geen"hoe betaalmethode, anders zou u worden gedwongen om een ​​geldige creditcard op te geven in het betreffende land.

Op dit punt moet je een a invoeren nieuw e-mailadres die nog nooit is geassocieerd met een Apple-account. De klassieker wordt naar deze e-mail verzonden verificatie e-mail, met de link waarop moet worden geklikt om deze te verifiëren. Ok, als je alle stappen daar hebt gevolgd procedure op dit punt is het compleet!

Apple Store New York

We herinneren je eraan dat het volgen van ons heel eenvoudig is. Op Telegram via de nieuwe groep "GizChina Italia & GizBlog officiële groep". Aan Facebook abonneer u gewoon op de groep "GizChina Italia & GizBlog officiële groep", Putting zoals op onze officiële pagina of door zich te abonneren op ons magazine di Kiosk spelen.