cross-over stoom

Met CrossOver kunt u Windows-apps uitvoeren op ChromeOS en Android

Google is langzaam het Playstore op sommige Chromebooks. Deze stap is door iedereen gezien als de troef voor opleggen aan de markt ChromeOS en dus ook de Chromebooks. De mogelijkheid om Android-apps uit te voeren, zou nieuwe mogelijke implementaties voor dit besturingssysteem openen.

CodeWavers hij maakte onmiddellijk van de gelegenheid gebruik om aan de wereld aan te kondigen dat hij aan het werk is een applicatie die in staat is om software uit te voeren die specifiek is ontwikkeld voor Windows-besturingssystemen, zowel op Android-apparaten als op apparaten met Chrome OS via een video om te zien CrossOver voer de client uit Stoom tijdens het starten van een spel Limbo.

Voor degenen die het niet wisten CodeWavers is al beroemd op het toneel Linux e OSX voor hun CrossOver, commerciële versie van Wijn in staat om applicaties en games uit te voeren Windows op het bovengenoemde OS.

Hoewel de ontwikkeling zich nog in de beginfase van het project bevindt, weten we dat er al ondersteuning voor het project beschikbaar is DirectX 9, muis, tastiera ed audio. Er is veel verwachting voor dit project en de ontwikkelaars zelf lijken er erg enthousiast over te zijn, hoewel er momenteel geen precieze datum is voor de release. We moeten gewoon wachten, in de hoop dat het eindproduct voldoet aan de verwachtingen die, indien daadwerkelijk gehandhaafd, zou ChromeOS en Android het meest flexibele besturingssysteem ooit gemaakt kunnen maken.

Met CrossOver kunt u Windows-apps uitvoeren op ChromeOS en Android

Ik herinner me dat het volgen van ons heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, door ons Telegram-nieuwskanaal Telegram , The onze Telegram-groep Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.