Google Chromebook

Acer Chromebook met SoC MediaTek op de markt?

Momenteel laptops Chromebook vooral op de Amerikaanse markt boeken ze veel succes. Het lijkt er in feite op dat apparaten met het besturingssysteem van Google slagen in verkoop meer dan MacBooks.

Oltre a Lenovo, die onlangs zijn nieuwe aankondigde Chromebook van de "N" -serie bestemd voor de instapmarkt, vandaag is dat ook het nieuws verschenen Acer zou van plan zijn om mee te taggen en een nieuwe laptop op de markt te lanceren.

acer c3 111 - chromebook

Is Acer klaar om een ​​MediaTek SoC te kiezen voor zijn nieuwe Chromebook?

Tot nu toe gebeurde er niets vreemds, behalve dat sommige geruchten de laatste uren op het net verschenen, dat de volgende laptop zou ondersteunen Acer zou kunnen worden uitgerust van een processor gemarkeerd MediaTek en niet Intel, zoals we tot nu toe gewend zijn geweest.

In het bijzonder moet het nieuwe apparaat een naam krijgen Acer Chromebook R13 en, daarbinnen, zou naast kunnen bevatten 16 o 32 GB van geheugen, de Bluetooth-verbinding en Wi-Fi.

Zal de Acer Chromebook R13 worden gepresenteerd op IFA 2016?

Er is nog geen informatie verstrekt over het mogelijke aangenomen ontwerp of het type MediaTek-processor aanwezig, maar we tellen dat, met de aanpak van deIFA 2016, Acer zou enkele uitspraken kunnen doen.

Zoals verwacht, ik Chromebook hebben dankzij de tijd een goede reputatie opgebouwd school implementatie, een sector die al enige tijd stagneert.

Volgens delaatste rapport di IDG over de verkoop van Chromebook, het lijkt erop dat de laatste voor het eerst de verkoop overtrof Apple MacBook.

We zullen natuurlijk nog moeten wachten om erachter te komen hoe ik Chromebook zal in de loop van de tijd evolueren, vooral met de waarschijnlijke upgrade die het mogelijk zal maken Android-apps uitvoeren, wat zeker een substantieel keerpunt zal betekenen voor het besturingssysteem van Google.

We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via de ons nieuwskanaal Telegram Telegram , The onze groep Telegram Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.