Fastweb

Fastweb Mobile: hier zijn de aanbiedingen van de zomer

Fastweb heeft zijn mobiele aanbiedingen voor de zomer gepresenteerd, ontworpen voor iedereen die altijd verbonden wil blijven, zelfs tijdens de vakantieperiode, niet verrassend, in feite zijn de promoties voornamelijk gericht op het verhogen van Giga en minuten.

De eerste aanbieding is Mobile 250, promo met automatische herlaadbeurt die biedt 6 GB internet, 250 minuten voor alle nationale nummers, onbeperkte minuten naar Fastweb mobiele telefoons e 250 SMS. De prijs van het tarief is 10 euro, maar degenen die thuis al Fastweb-klant zijn, kunnen ze gebruiken ten koste van 8 euro.

Waar de Mobile 250 vooral gericht is op het Giga-nummer, kan iedereen die graag veel telefoneert, vertrouwen op de Mobile 500 altijd met automatisch opladen; het tarief is inclusief 500 minuten naar alle nationale nummers, onbeperkte minuten naar Fastweb mobiele telefoons e 3 GB internet. De Mobile 500 is ook voor iedereen te abonneren a 10 euro, mentre a 8 euro voor bestaande Casa-klanten.

Voor wie niet wil kiezen tussen dataverkeer en bellen biedt de operator Mobiele vrijheid, optie beschikbaar via abonnement of automatische herlaadbeurt, nu in promotie a 15 euro per maand voor altijd (in plaats van 25 euro) inclusief onbeperkt aantal minuten, onbeperkt sms'en en internet 5 Giga.

Bovendien kan iedereen die ervoor kiest zich aan te melden voor Mobile Freedom samen met een woningaanbod, een verdere besparing van 5 euro op het Casa-aanbod. Bijvoorbeeld het aanbod SuperJet voor thuis biedt het internet tot 200 megabits en onbeperkt bellen en tegelijkertijd het Mobile Freedom-aanbod met onbeperkte minuten en 5 Giga verkeer voor de smartphone voor de eenmalige prijs van 35 euro per maand gedurende een jaar (waarna de kosten 49 euro per maand inclusief btw).

Voor meer informatie over de aanbiedingen waarnaar we verwijzen Website van Fastweb.