Google Play Kiosk GizBlog.it

GizBlog.it komt aan op Google Play Kiosk

Na de landing op Google Play Nieuws hier is een belangrijke nieuwe stap voor GizBlog.it: het is eindelijk mogelijk om ons te vinden en over ons te lezen Google Play Kiosk.

Hoe u zich kunt abonneren op het GizBlog.it-kanaal op Google Play Kiosk

Om ons te kunnen volgen op dit andere nieuwsplatform van Google het is noodzakelijk om je op het volgende kanaal te abonneren link.

Klik vanaf een computer op 'abonneren op deze editie”Om de bibliotheek automatisch op mobiele apparaten te implementeren, is dit nodig installeer de Play Google Kiosk-applicatie, beschikbaar voor beide systemen Android dan voor die iOS in hun respectieve shop.

Google Play Kiosk GizBlog.it

Na registratie wordt ons kanaal weergegeven in uw verzameling op al je apparaten.

Ten slotte herinneren we u aan de geboorte van de nieuwe Facebook-groep en de Telegram-groep van GizChinaIT.

Volg ons is heel eenvoudig: eerst en vooral Facebook abonneer u gewoon op de groep "GizChina Italia & GizBlog officiële groep", Waarbinnen u de verschillende nieuwsberichten kunt vinden die door ons zijn gerapporteerd, met de mogelijkheid om opmerkingen te maken, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.

Wat betreft Telegram, het volstaat om je te abonneren op de groep "GizChina Italia & GizBlog officiële groep", Bedankt dat je een hebt directe verbinding met het personeel van GizChina en GizBlog, waar je snel je vragen kunt beantwoorden.