web analytics
CarsBattle

CarsBattle Review: wanneer Mario Kart deelneemt aan de Hunger Games

Heb je je ooit afgevraagd wat er zou gebeuren als Mario Kart nam deel aan Hongerspelen?

De jongens van het Software House "funcity"Dezelfde vraag moet gesteld zijn omdat dit de enige manier is om uit te leggen"CarsBattle". CarsBattle is een type spel deatmatch waar je bloeddorstige machines zult spelen.

Het spel katapulteert ons in grote arena's voor het doel van blijf de laatste auto in leven.

In deze arena's zal worden gegenereerd 99 tegenstanders met verschillende soorten voertuigen. Deze verschillen zullen niet alleen op esthetisch niveau liggen maar ze zullen ook een impact hebben op de prestaties. Daarom zullen we in een fractie van een seconde op zoek moeten naar de beste strategie om te vechten. De verschillende duels zullen niet plaatsvinden in de PvP-formule maar ze zullen afhangen van de verschillende ontmoetingen in de arena die willekeurig door kunstmatige intelligentie worden gegenereerd.

Om onszelf te verdedigen, zullen we een eenvoudige hebben pistool gemonteerd op de luifel dat automatisch zal vuren wanneer een vijand nadert. Tijdens de gevechten zullen altijd willekeurig worden gegenereerd, nieuwe, krachtigere wapens met beperkte hits e medikit in staat om ons op te laden met een klein hartje. Aan het begin van elk spel zullen we hebben 3 harten en we zullen er meteen één verliezen bij elke slag.

Een andere factor die ons zal hinderen is de aanwezigheid, aan de grenzen van het speelgebied, van een giftige wolk die ons na een paar seconden zal doden dat we het zijn overgestoken. Bovendien zal deze wolk zich langzaam naar het centrum uitbreiden en de botsingen forceren.

Spelbesturing wordt geminimaliseerd om de ervaring zo onmiddellijk mogelijk te maken. Als u op de linkerhelft van het scherm drukt, gaat u naar links. Met rechter helft stuurt naar rechts. In het onderste deel zullen we een kleine vinden turbo knop terwijl je tegelijkertijd op de twee helften van het scherm drukt, kun je achteruit rijden. Tijdens het spel we zouden op het scherm verwittigd worden, door middel van indicatoren, van de aanpak van alle vijanden, wapens of medikit.

Opnieuw praten over de diversificatie van vijandige auto's, wij ook we zouden de kans krijgen om onze basisauto te veranderen met de vijand, gewoon kopen van het hoofdmenu met speelgeld, maar met echt overdreven prijzen, of via in-app aankopen.

Spreken van de grafische sector, we worden geconfronteerd met een spel met isometrische weergave van bovenaf in drie dimensies. De kleuren zijn helder en de details erg hoog hoewel de gekozen grafische stijl van het "gekubeerde" type is Minecraft. Het is mogelijk om te activeren schaduwen in real time. Je hebt een recent apparaat nodig om er optimaal van te kunnen genieten, omdat de game minimaal basic moet zijn 2GB RAM functioneren.

Zoals vaak gebeurt audio sector è gerecht. Geluiden zijn verstoken van persoonlijkheid en de soundtrack doet niets om uit te blinken eenvoudigweg ons vergezellen tijdens onze spellen.

Er zijn met name geen defecten. We willen liever stilstaan ​​bij de tekortkomingen die hopelijk bij toekomstige updates zullen worden geïmplementeerd. Het zou leuk zijn om nieuwe en originele arena's te zien. Een multiplayer-modus zou zeer welkom zijn, zelfs als we ons realiseren dat de implementatie moeilijk is. We willen graag meer interactie met de spelomgeving zien door de niveauverschillen te benutten. We willen vernietigbare gebouwen.

CarsBattle: wanneer Mario Kart deelneemt aan de Hunger Games

CarsBattle het is een titel gratis om te spelen voor iOS ed Android dat we ons sterk geadviseerd voelen aan iedereen die op zoek is naar een eenvoudig maar tegelijkertijd dwingend tijdverdrijf.

PlayStoreAppStore

Ten slotte herinneren we u eraan dat het volgen van ons heel eenvoudig is. op Telegram door middel van nieuwe groep "GizChina Italia & GizBlog officiële groep"En de nieuwskanaal. Op Facebook meld je gewoon aan voor de groep "GizChina Italia & GizBlog officiële groep". Wij zijn dan ook aanwezig Twitter, G+ e YouTube.

Meer nieuws
CarsBattle
Apple: gedurende 90 dagen kunt u Final Cut Pro en Logic Pro X proberen