android n

Android N: Google onthult de officiële naam

Google heeft onlangs via een tweet uit zijn account aan de hele wereld onthuld wat de naam van de volgende incarnatie van de groene robot zal zijn.

Dus verwelkomen we officieel bij Android Nougat.

Android Nougat

Zoals we allemaal weten Google neemt de namen, voor de verschillende distributies Android, van de verschillende snoepjes die over de hele wereld bestaan. Voor Android N is gekozen noga via een wedstrijd gelanceerd door Google zelf. Voor degenen die de. Niet kenden noga is de Engelse naam voor onze klassieke noga of amandel.

Bedenk dat Andoird N is beschikbaar voor alle apparaten Nexus rond de maand september. We hopen op een tijdige update, zelfs van de verschillende fabrikanten.

Bedenk dat Android Nougat brengt een heel groot aantal verbeteringen, wijzigingen en functies met zich mee. Een van de meest verwachte nieuws is ongetwijfeld de Native Multi-Windows in staat om twee applicaties gelijktijdig op het scherm te laten lopen. de snel wisselen ze zullen een volledige restyling ondergaan en de mogelijkheid om direct vanuit het meldingsmenu te reageren is eindelijk geïntroduceerd.

kennisgeving

doses, het innovatieve energiebesparingssysteem van Google, zal aanzienlijk worden verbeterd door een grotere autonomie te garanderen dan voorheen. ook KUNST (de looptijd voor het uitvoeren van de applicaties) is verbeterd en garandeert nu een ongeëvenaarde vloeibaarheid met minder middelenverbruik.

Android N: Google onthult de officiële naam

Meer nieuws
Samsung Galaxy A51 5G: het 5G-middenbereik is officieel in Italië