android n

Android N: Google onthult de officiële naam

Google heeft via een tweet van uw account onlangs aan de hele wereld geopenbaard wat de naam zal zijn van de volgende incarnatie van de groene robot.

Daarom verwelkomen we officieel ad Android Nougat.

Android Nougat

Zoals we allemaal weten Google neemt de namen, voor de verschillende distributies Android, van de verschillende snoepjes die over de hele wereld bestaan. Voor Android is N gekozen noga via een wedstrijd gelanceerd door Google zelf. Voor degenen die de. Niet kenden noga is de Engelse naam van onze klassieke nougat- of amandelcake.

Bedenk dat Andoird N zal voor alle apparaten beschikbaar zijn band rond de maand september. We hopen op een tijdige update, zelfs van de verschillende fabrikanten.

Bedenk dat Android Nougat brengt een heel groot aantal verbeteringen, veranderingen en functies met zich mee. Een van de meest verwachte nieuwigheden is ongetwijfeld de Native Multi-Windows in staat om twee applicaties gelijktijdig op het scherm te laten lopen. de snel wisselen ze ondergaan een complete restyling en tot slot is de mogelijkheid geïntroduceerd om rechtstreeks vanuit het meldingsmenu te antwoorden.

kennisgeving

doses, het innovatieve energiebesparende systeem ontworpen door Google, zal aanzienlijk worden verbeterd door een grotere autonomie te garanderen dan in het verleden. ook KUNST (de looptijd om de applicaties uit te voeren) is nu verbeterd en garandeert een vloeiendheid zonder gelijke met een verminderd verbruik van middelen.

Android N: Google onthult de officiële naam

Meer nieuws
Samsung Galaxy A 2020: we zullen het hele 12 december-assortiment ontdekken